Leopard Gecko nereden alabilirim?

Wox1N

Yumurta
Üye
Merhabalar leopard gecko almak istiyorum ama nereden alabilirim? İnstagramda bellageckostr ve leopardgecko.tr diye 2 tane sayfa gördüm bu sayfalar güvenilir mi?

Aymet

Nanitik
Üye
Merhabalar leopard gecko almak istiyorum ama nereden alabilirim? İnstagramda bellageckostr ve leopardgecko.tr diye 2 tane sayfa gördüm bu sayfalar güvenilir mi?
Sayfalar hakkında pek bilgim yok ama iletişime geçip kargolama ve diğer şeylere ne kadar özen gösterdiklerini sorun önceki teslimatlarını öğrenip duruma göre alın.

Wox1N

Yumurta
Üye
Sayfalar hakkında pek bilgim yok ama iletişime geçip kargolama ve diğer şeylere ne kadar özen gösterdiklerini sorun önceki teslimatlarını öğrenip duruma göre alın.
Bir tanesi kargo garantisi(yani kargoda bir şey olmaz diyor) veriyor. Ayrıca 1-2 gün içinde elinde olur dedi. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum elden almak en mantıklısı bence.

Cheffy

Yumurta
Üye
Bir tanesi kargo garantisi(yani kargoda bir şey olmaz diyor) veriyor. Ayrıca 1-2 gün içinde elinde olur dedi. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum elden almak en mantıklısı bence.
Yani, elden alınabilirse daha güzel olabilir ama tabii onun dışında Morph’un da önemli olması lazım. Güvenilir bir yerden alınabilmesi önemli, ben de böyle bir yer arıyorum. Umarım siz bulursunuz. Bulunca geri dönüş yaparsanız sevinirim.

pegasuZX

Intercaste
Üye
Pet and zoo satıyor olabilir. Oraya sor.

keydii

Larva
Üye
En iyisi face gruplarından referasnlı kişilerin WhatsApp gruplarına girip oradan ilan beklemek hem garantili, olur hemde güvenilir yerlerden almak daha kolaylaşır.

İyi hobiler dilerim .

Fakmık

Yumurta
Üye
Alırsanız eğer nerden aldığınızı özelden yazma şansınız varmı bende almak istiyorumda.