Sayfalar hakkında pek bilgim yok ama iletişime geçip kargolama ve diğer şeylere ne kadar özen gösterdiklerini sorun önceki teslimatlarını öğrenip duruma göre alın.Merhabalar leopard gecko almak istiyorum ama nereden alabilirim? İnstagramda bellageckostr ve leopardgecko.tr diye 2 tane sayfa gördüm bu sayfalar güvenilir mi?
Bir tanesi kargo garantisi(yani kargoda bir şey olmaz diyor) veriyor. Ayrıca 1-2 gün içinde elinde olur dedi. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum elden almak en mantıklısı bence.Sayfalar hakkında pek bilgim yok ama iletişime geçip kargolama ve diğer şeylere ne kadar özen gösterdiklerini sorun önceki teslimatlarını öğrenip duruma göre alın.
Yani, elden alınabilirse daha güzel olabilir ama tabii onun dışında Morph’un da önemli olması lazım. Güvenilir bir yerden alınabilmesi önemli, ben de böyle bir yer arıyorum. Umarım siz bulursunuz. Bulunca geri dönüş yaparsanız sevinirim.Bir tanesi kargo garantisi(yani kargoda bir şey olmaz diyor) veriyor. Ayrıca 1-2 gün içinde elinde olur dedi. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum elden almak en mantıklısı bence.
Orası sadece Aft gecko satıyor.Pet and zoo satıyor olabilir. Oraya sor.
Ben güvenilir başka yer bilmiyorum. Hem de leopard gecko yasal değil.Orası sadece Aft gecko satıyor.
En iyisi face gruplarından referasnlı kişilerin WhatsApp gruplarına girip oradan ilan beklemek hem garantili, olur hemde güvenilir yerlerden almak daha kolaylaşır.Merhabalar leopard gecko almak istiyorum ama nereden alabilirim? İnstagramda bellageckostr ve leopardgecko.tr diye 2 tane sayfa gördüm bu sayfalar güvenilir mi?
Alırsanız eğer nerden aldığınızı özelden yazma şansınız varmı bende almak istiyorumda.Bir tanesi kargo garantisi(yani kargoda bir şey olmaz diyor) veriyor. Ayrıca 1-2 gün içinde elinde olur dedi. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum elden almak en mantıklısı bence.
Tabiki yazarım. Şuan halen araştırıyorum.Alırsanız eğer nerden aldığınızı özelden yazma şansınız varmı bende almak istiyorumda.
kolay gelsin bende araştırıyorum .Tabiki yazarım. Şuan halen araştırıyorum.