Leopard Gecko Beslemek İstiyorum

korkmaz

Yumurta
Üye
Benim normalde sürüngen gibi örümcek gibi canlılara o kadar ilgim yoktur ama geckolar ilgimi çekti. Biraz araştırdım ve beslemek istiyorum ama nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Winnie

Yumurta
Üye
Pet&Zoo'nun sosyal medya hesaplarından satın alabilirsiniz.

armagankaya

Replete
Üye
Benim normalde sürüngen gibi örümcek gibi canlılara o kadar ilgim yoktur ama geckolar ilgimi çekti. Biraz araştırdım ve beslemek istiyorum ama nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.
Hocam çeşitli Facebook veya Whatsapp gruplarında oluyor. Oralara bakabilirsiniz.

korkmaz

Yumurta
Üye
Pet&Zoo'nun sosyal medya hesaplarından satın alabilirsiniz.
İnstagram sayfasına yazdım ama henüz cevap vermedi

Leopard gecko yasal değil diye biliyorum.
Maalesef yasal değil

Hocam çeşitli facebook veya whatsapp gruplarında oluyo. Oralara bakabilirsiniz.
Bir iki tane Facebook grubuna baktım ama pek aktiflik yoktu, zaten Leopard gecko ile ilgili bir şey de göremedim. Bildiğiniz bir grup varsa nereden katılabilirim, yardımcı olabilir misiniz?

Predator

Yumurta
Üye

Maalesef yasal değil

Bir iki tane Facebook grubuna baktım ama pek aktiflik yoktu zaten leopard gecko ile ilgili bir şey göremedim. Bildiğiniz bir grup varsa nereden katılabilirim, yardımcı olabilirmisiniz
African Fat Tail Gecko alman senin için daha iyi olur. Yasal olmayan hayvanlarda bir sorun çıktığında muhattabın olmuyor. Bulması da çok zor değil diye biliyorum.

armagankaya

Replete
Üye

Maalesef yasal değil

Bir iki tane Facebook grubuna baktım ama pek aktiflik yoktu, zaten Leopard gecko ile ilgili bir şey de göremedim. Bildiğiniz bir grup varsa nereden katılabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Hocam benim bildiğim yok.