Leopar Gecko yardım

sedatettin

Yumurta
Üye
Merhaba, bir leopar geckom var ama nerdeyse 3 haftadır yemek yemiyor buna rağmen sürekli kaka yapmaya calısıyor. Dişi oldugundan süpheleniyorum, yardım edebilir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hemitheconyx

Pupa
Üye
Merhaba, bir leopar geckom var ama nerdeyse 3 haftadır yemek yemiyor buna rağmen sürekli kaka yapmaya calısıyor. Dişi oldugundan süpheleniyorum, yardım edebilir misiniz?
Öncelikle biraz geç oldu kusura bakmayın . Yemek yememe durumu canlının kuyruk durumuna bağlı olmak kaydıyla gayet normal . Eğer ki canlınız dişi ise ve yumurtlayacaksa yemek yemeyi bırakması ve gözlemlediğiniz davranışlarda bulunması gayet normal .

KratosMillerMORGAN

Yumurta
Üye
Eğer 1 erkek 1 dişiyse üremeyle ilgili olabilir bazı yabancı sitelerde yumurta bırakacağının belirtileri verilmiş. Eğer çiftleşme yoksada taban malzemesii kum gibi bir şeyse onu yutmuştur bağırsakları tıkanmıştır ki bu ölümcül olabiliyor. Birde şöyle ihtimal var eğer sıcak bölge yapmadıysanız sindirememiştir.
Ek: Eğer dişi olduğundan şüpheleniyorsanız yaban bir siye vardı orda cinsiyet ayrımı anlatılıyor. Bir kaç youtube kanalında da olabilir.