Şimdilik lazım değil ama bilgilenmek istiyorum.
Aynı konuyu 3 defa açmasının sebebi konuyu öğrenmek istemesi arkadaşa böyle cevaplar vermek yerine yardımcı olsaydınız daha iyi olabilirdi ayrıca şimdilik cevabını almaması bu konuyu 4. Defa açmasına sebebiyet olabilir haberiniz olsunHocam aynı konuyu 3 defa açmışsınız. Forumda bu konu hakkında ufak bir araştırmak yaparak cevaba ulaşabilirsiniz.
Diğer açtığı konularda arkadaşa detaylı bir şekilde nerden bulabileceği anlatılmış ve konuyu açan arkadaşta teşekkür etmiş. Konu açmaya harcayacağı vaktinin 1/3 araştırmaya harcasa, arama kısmına yazsa zaten cevaba erişebiliyor. Cevabı direkt olarak söylemememin nedeni artık forumda bu tarz bayat konuları görmekten bıkmam.Aynı konuyu 3 defa açmasının sebebi konuyu öğrenmek istemesi arkadaşa böyle cevaplar vermek yerine yardımcı olsaydınız daha iyi olabilirdi ayrıca şimdilik cevabını almaması bu konuyu 4. Defa açmasına sebebiyet olabilir haberiniz olsun
Knk pet and zoo leopar gecko satmıyor.Onun için yazıyorum.Diğer açtığı konularda arkadaşa detaylı bir şekilde nerden bulabileceği anlatılmış ve konuyu açan arkadaşta teşekkür etmiş. Konu açmaya harcayacağı vaktinin 1/3 araştırmaya harcasa, arama kısmına yazsa zaten cevaba erişebiliyor. Cevabı direkt olarak söylemememin nedeni artık forumda bu tarz bayat konuları görmekten bıkmam.
Knk birde 3 kere açmadım 2 kere actım 1 kere cevap yazdım.Biride bu konuHocam aynı konuyu 3 defa açmışsınız. Forumda bu konu hakkında ufak bir araştırmak yaparak cevaba ulaşabilirsiniz.
Yok knk ben zaten sqtın almayacağım şimdilik ailem izin vermiyor kendi evime çıktığimda alacağın yani 4yıl sonra sadece güvenilir bir yer arıyorum ve fiyatları soruyorum.Forum üzerinden gerçekleşiyor zaten,
4 yıl için şimdiden mi soruyorsun 1 günde neler olduğunu görüyoruzYok knk ben zaten sqtın almayacağım şimdilik ailem izin vermiyor kendi evime çıktığimda alacağın yani 4yıl sonra sadece güvenilir bir yer arıyorum ve fiyatları soruyorum.
Ne olmuş knk4 yıl için şimdiden mi soruyorsun 1 günde neler olduğunu görüyoruz
Knk ne olmuş diye birşey yok 4 yılda ekonomi ne olacak bilemezsiniz bugün 50 TL olan yarın 100 TL o yüzden dedim yanlış anlamaNe olmuş knk
Bence konu amacından sapmaya başladı burada konuyu kapatalım arkadaşta zaten nerelerden satın alacağını öğrenmiş olduKnk ne olmuş diye birşey yok 4 yılda ekonomi ne olacak bilemezsiniz bugün 50 TL olan yarın 100 TL o yüzden dedim yanlış anlama
Tmm knk problem yok anladım benim hatamKnk ne olmuş diye birşey yok 4 yılda ekonomi ne olacak bilemezsiniz bugün 50 TL olan yarın 100 TL o yüzden dedim yanlış anlama
Yok estağfurullah senin hatan demedim bende yanlış anlamış olabilirim asıl ben özür dilerim seni kiricak bişey soylediysemTmm knk problem yok anladım benim hatam
Yok knk merak etme alınmadım ama bence konuyu kapatalım yoksa birbirimizden özür dileyip uzatacağiz eğer sende alınmadıysan konuyu kapatalım.Yok estağfurullah senin hatan demedim bende yanlış anlamış olabilirim asıl ben özür dilerim seni kiricak bişey soylediysem
Beyler şimdi sıkıntı yok değil mi yoksa sıkıntı varsa özür dilerimYok knk merak etme alınmadım ama bence konuyu kapatalım yoksa birbirimizden özür dileyip uzatacağiz eğer sende alınmadıysan konuyu kapatalım.
Benim için sıkıntı yok Emre için varsa bende özür dilerim.Beyler şimdi sıkıntı yok değil mi yoksa sıkıntı varsa özür dilerim
Benim için de sıkıntı yok hepinizden özür dilerim hatam varsa affolaBenim için sıkıntı yok Emre için varsa bende özür dilerim.
4 yıl sonrası için araştırmanı yapmanı takdir ediyorum fakat herhangi bir şeyin kolayca değişebileceği bir ülkede yasa dışı canlıların üretim ve satışı gibi kolayca değişebilecek bir şey yerine canlının bakımı ve morflar gibi evrensel olarak geçerli şeyleri araştırman ve hobideki gelişmeleri takip etmen daha mantıklı olur. Şu an sana tavsiye edilecek kişi sen canlıyı almaya müsait olana kadar hobiyi bırakabilir.Yok knk ben zaten sqtın almayacağım şimdilik ailem izin vermiyor kendi evime çıktığimda alacağın yani 4yıl sonra sadece güvenilir bir yer arıyorum ve fiyatları soruyorum.