Şekerli su karbondioksit ihtiyacını karşılar, 3 günde bir vermeniz iyi olur. Ama her zaman şekerli suya erişebilmeleri daha iyi olabilir, her gün yenilemeniz şartıyla. En azından deneyimli hobicilerden böyle duydum. Proteini de 5 günde bir veya haftada 1 vermeniz fena olmaz. Ayrıca sanırsam konuyu farklı bir başlık altında açmışsınız, bir dahakine dikkat edersiniz.Selamlar, elimde 3 adet Lasius kolonim var. 2 tanesi ilk işçilerini çıkardı ve bugün onların şekerli su beslemesini yaptım. Bir sonraki beslemem ne zaman olmalı ve protein, karbonhidrat dengesi nasıl ayarlanmalı?
Teşekkürler cevabınız için.Un kurdu temin edene kadar protein ihtiyacını nasıl karşılayabilirimŞekerli su karbondioksit ihtiyacını karşılar, 3 günde bir vermeniz iyi olur. Ama her zaman şekerli suya erişebilmeleri daha iyi olabilir, her gün yenilemeniz şartıyla. En azından deneyimli hobicilerden böyle duydum. Proteini de 5 günde bir veya haftada 1 vermeniz fena olmaz. Ayrıca sanırsam konuyu farklı bir başlık altında açmışsınız, bir dahakine dikkat edersiniz.
Sadece 1 kereye mahsus yumurta verebilirsiniz ama sağlıklı bir seçenek değil. Un kurtları çok geç gelecekse ve o süre boyunca protein ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelirseniz, gerçekten zorunda kaldığınızda verebilirsiniz. Onun dışında yumurta vermenizi pek önermiyorum.Teşekkürler cevabınız için.Un kurdu temin edene kadar protein ihtiyacını nasıl karşılayabilirim