Evet ayriyetten 2 tane daha lasius kolonim varrica ederim elinde lasius kolonisi var mı onun için
Evet ayriyetten 2 tane daha lasius kolonim varrica ederim elinde lasius kolonisi var mı onun için
evet biliyorum şuan baktığım yabancı kaynağa göre "(including Lasius alienus, Lasius brunneus, Lasius emarginatus, Lasius neoniger, Lasius niger, Lasius pallitarsis and Lasius psammophilus)" bu türlerMesela Lasius Mixtus türü Lasius flavus türü ile sosyal parazitlik yapıyor sadece
@ares11 bişey sormak istiyorum yeni konu açmak istemedim Camponotus Sanctus türünün MAJOR işçileri olur mu?Parazitik değil ki bu. Normal lasius kraliçesi
Lasius'un hangi türü bir bilginiz varmı?Parazitik değil ki bu. Normal lasius kraliçesi
Evet,olur@ares11 bişey sormak istiyorum yeni konu açmak istemedim Camponotus Sanctus türünün MAJOR işçileri olur mu?
26 tür var resimleri olmayanlar var ve hepsi çok fazlasıyla benziyor. Türünde(parazitik olmadıkça)bir önemi yok lasiuslardaLasius'un hangi türü bir bilginiz varmı?
Bu arada zaman ayırdığınız için teşekkür ederim![]()
şuan bir tür tespiti yapılamaz doğru olmaz işçi renginden yapılabilir mi bilmiyorum zaten çok fazla birbirlerine benziyorlar flavus türünün işçileri sarı oluyor sadeceLasius'un hangi türü bir bilginiz varmı?
Bu arada zaman ayırdığınız için teşekkür ederim![]()
TeşekkürlerEvet,olur
26 tür var resimleri olmayanlar var ve hepsi çok fazlasıyla benziyor. Türünde(parazitik olmadıkça)bir önemi yok lasiuslarda