Haziran sonlarından temmuz ortaları arasında denk geliyorum ben geneldeLasius kralicesi bulmak istiyorum ne zaman aramalıyım hangi aylarda uçuş yapıyorlar
Dostum muhtemelen eskişehirlisin bende eskişehirliyim eylülde ben şelale parkta 2 tane kraliçe bulmuştum imkan bulduğunda oraya gitmeye çalış.Lasius kraliçesi bulmak istiyorum ne zaman aramalıyım? Hangi aylarda uçuş yapıyorlar?
Evet dostum eskişehirliyim imkan bulursam giderim bi bakarımDostum muhtemelen eskişehirlisin bende eskişehirliyim eylülde ben şelale parkta 2 tane kraliçe bulmuştum imkan bulduğunda oraya gitmeye çalış.
Haber bekliyorum senden canlı yem ihtiyacın varsa sana un kurdu böceği verebilirim onları sen kendin çoğaltırsınEvet dostum eskişehirliyim imkan bulursam giderim bi bakarım
Şelale park dediğim yer kocakırın arkasında olan şelale şelale parkla karıştırma yanlış yazmışımEvet dostum eskişehirliyim imkan bulursam giderim bi bakarım
Dostum eyv Un kurduna gerek yokta elinde karınca varsa konuşabiliriz.Haber bekliyorum senden canlı yem ihtiyacın varsa sana un kurdu böceği verebilirim onları sen kendin çoğaltırsın
Şelale park dediğim yer kocakırın arkasında olan şelale şelale parkla karıştırma yanlış yazmışım