Tam bir cevap verilemez sıcaklığa göre strese göre değişir. Tahmini 1-2 hafta.Lasius işçilerimi tam olarak ne zaman alabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 63486Ekli dosyayı görüntüle 63487Ekli dosyayı görüntüle 63488
Kozaları açarsak ne olur?Pupalar kozalı olduğundan çıplak pupalara göre çıkış zamanını saptayabilmek biraz daha zor. Ancak bir kaç olgunlaşmış pupa görüyorum, 28-31 derece de tutarsanız maksimum 5-6 güne işçileriniz çıkar. Bu daha erken de olabilir.
Konusunu açtım oraya beklerimDenemedim ama merak ettim denersen 1 foto beklerim
Evet gördüm şimdi, dediğim gibi olgunlaşmış. Bir kaç güne pigmentasyon başlar sıcaklık yüksekse.Konusunu açtım oraya beklerim
Boşver 1 tane denetimde sıvı çıktı yada ben ezdim pek kolay değil çok küçük boyutuKonusunu açtım oraya beklerim
Kurcalamayın adamların pupişlerini. Cerrahi işlem uygulamayacaksanız sağlam görmeniz zor.Boşver 1 tane denetimde sıvı çıktı yada ben ezdim pek kolay değil çok küçük boyutu
Mikroskop ile kesmeye çalıştım ben, makasım kırık olmasa daha düzgün çıkardı.Boşver 1 tane denetimde sıvı çıktı yada ben ezdim pek kolay değil çok küçük boyutu