Bildiğim bir wp grubu var isterseniz oraya sorun. Diğer face gruplarında da birkaç bildiğim mevcut. Belki yardımcı olabilirler.Lasiodora parahybana sling almak istiyorum facebook gruplarına vb. baktım ama bulamadım şuan bildiğiniz gördüğünüz ilan varsa link atabilir misiniz?
Wp grubunun linkini atarsanız veya face gruplarının linkini atarsanız çok memnun olurum.Birde ben şimdi iyice bakındım ama çok agresif diyorlar.Yaşım küçük, Brachypelma hamorii türü güzel deniyor.Lpde şansımı deneyeyim mi yoksa brachypelma hamoriiden mi devam edeyim?Bildiğim bir wp grubu var isterseniz oraya sorun. Diğer face gruplarında da birkaç bildiğim mevcut. Belki yardımcı olabilirler.
Bence Hamorii alabilirsiniz başlangıç için uygun bir cins ve görsel olarak güzel görünen bir cins.Wp grubunun linkini atarsanız veya face gruplarının linkini atarsanız çok memnun olurum.Birde ben şimdi iyice bakındım ama çok agresif diyorlar.Yaşım küçük, Brachypelma hamorii türü güzel deniyor.Lpde şansımı deneyeyim mi yoksa brachypelma hamoriiden mi devam edeyim?
hamorii bulmak nerdeyse imkansız haftalardır arıyorum 😭Bence Hamorii alabilirsiniz başlangıç için uygun bir cins ve görsel olarak güzel görünen bir cins.