Pek bilgim yok ama boya bağlı olarak teraryumlar büyüyor diye biliyorum. Eğer küçükse uygun gelir.Lasiodora parahybana beslerken sos kabı tercih etsem bir sorun olur mu?
canlı L1 ise sos kabı uygun olur canlı büyüdükçe kabı büyütürsünüz.Lasiodora parahybana beslerken sos kabı tercih etsem bir sorun olur mu?
derinliği çok olmadığı için yetersiz olabilir diye düşündüm.canlı L1 ise sos kabı uygun olur canlı büyüdükçe kabı büyütürsünüz.
Sadece pre-molt döneminde kazdıklarını gördüm; en azından bendeki öyle yapıyor. Kazdığı dediğim de küçük bir çukur yaptı sadece, tünel gibi yapmadı. Lp slingleri gerçekten küçük oluyorlar, sos kabı gayet yeterli olur.derinliği çok olmadığı için yetersiz olabilir diye düşündüm.
Peki kaçıncı kabukta gerçekten tarantulaya benziyor çok obur oldukları için L4 iken bile gayet büyük olduklarını duydum.Sadece pre-molt döneminde kazdıklarını gördüm; en azından bendeki öyle yapıyor. Kazdığı dediğim de küçük bir çukur yaptı sadece, tünel gibi yapmadı. Lp slingleri gerçekten küçük oluyorlar, sos kabı gayet yeterli olur.
Bendeki şu an L2 olduğu için, daha önce de LP büyütmediğimden tam bilmiyorum. ama L5 civarlarında tipi oturmaya başlar diye düşünüyorum.Peki kaçıncı kabukta gerçekten tarantulaya benziyor çok obur oldukları için L4 iken bile gayet büyük olduklarını duydum.