Karınca yağı nedirOnlar yumurta deyil, karınca yağı
Onlar büyük ihtimalle başka bir tür canlı.Bahçemdeki Tetramorium caespitum düşük seviye süper kolonisinin işçileri neden limon yaprağına yumurta ve larva taşıyor? Bu anormal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 62624
Bende bulmuştum neredeyse hiçbir işe yaramıyorK
Karınca yağı nedir
Buda yüksek ihtimalOnlar büyük ihtimalle başka bir tür canlı.
İşbirliği yaptıklarını düşünüyorum. Karıncalar onları koruyor ve onlar da kendi tatlı sıvılarından karıncalar veriyorlar.
Bunları gerçekten içgüdüsel olarak mi yapıyorlarOnlar büyük ihtimalle başka bir tür canlı.
İşbirliği yaptıklarını düşünüyorum. Karıncalar onları koruyor ve onlar da kendi tatlı sıvılarından karıncalar veriyorlar.
İşte o nedir onu anlamadımBende bulmuştum neredeyse hiçbir işe yaramıyor
Buda yüksek ihtimal
Tablet kamerası kardeşim tablet kamerası.Karıncalara odaklasaydın belki biz de bir şeyler görüp daha sağlıklı yorum yapabilirdik… 😅 şu an bu fotoğrafa baktığımda bulanık yeşil bir şey üzerinde bulanık siyah ve beyaz şeyler görüyorum. Bir de net bir duvar var
Neden kızdın ki? 😭😭Tablet kamerası kardeşim tablet kamerası.
Kızmayın benim ponçiğime😡Neden kızdın ki? 😭😭
Kamera gayet iyi sadece duvara odaklamış 😔Tablet kamerası kardeşim tablet kamerası.
Tablet kameraları böyledir 4K diyip 480 piksel çeker 😂.Kamera gayet iyi sadece duvara odaklamış 😔
Kïzmadımki sadece 2 kez yazdım 🫡.Neden kızdın ki? 😭😭
Yaprak biti değil.Bunlar yaprakbitleri. Yaprakbitleri bitki özsuyunu emerek beslenirler ve atık olarak şekerli bir sıvı salgılarlar. Karıncalar bu şekerli sıvı için oradalar.