l2 tliltocatl vagans nasıl beslenmelidir?

tliltocatlvagans

Yumurta
Üye
Aile evinde kalıyorum. Küçük boy tartara almayı düşünüyorum şuan. Aile evinde evin içine kaçabilir mi veya tartara yerine morio kurdu alsam daha sağlıklı mı olur?

Mikro un kurdu küçük mü gelir yoksa rahatça yiyebileceği boyda mı olur?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Begonza

Brachypterous
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Hamam böceği türleri en iyisi olacaktır, başka bir yem alacaksanız kurt çeşidi olmasın(ipek böceği hariç). Yavru tartaralar iyi tırmanır, dikkat ettiğiniz sürece kaçamazlar.

tliltocatlvagans

Yumurta
Üye
Hamam böceği türleri en iyisi olacaktır, başka bir yem alacaksanız kurt çeşidi olmasın(ipek böceği hariç). Yavru tartaralar iyi tırmanır, dikkat ettiğiniz sürece kaçamazlar.
hocam az miktarda tartara alsam ve un kurduyla karma versem gelisimi acisindan ne kadar fark eder

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
hocam az miktarda tartara alsam ve un kurduyla karma versem gelisimi acisindan ne kadar fark eder
Un kurdunun çöpten farkı yok. Besin değeri pek bulunmayan ve yağlanma yapan bir canlı yem. Onun yerine buffalo kurdu alın daha iyi olur, %65 protein ve %22 yağ değeri vardır. Ana beslenmeleri tartara olsun ama yine de.

tliltocatlvagans

Yumurta
Üye
Un kurdunun çöpten farkı yok. Besin değeri pek bulunmayan ve yağlanma yapan bir canlı yem. Onun yerine buffalo kurdu alın daha iyi olur, %65 protein ve %22 yağ değeri vardır. Ana beslenmeleri tartara olsun ama yine de.
Ares hocamın da dediği gibi, un kurdu kötü bir yem. Ne kadar az un kurdu o kadar iyi.
tartaranin eve kacmasindan korkuyorum kacarsa ailemden guzel bi azar isitirim.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye