Kyk'da hobi hk.

EgeOzer

Larva
Üye
Merhabalar,
Üniversiteyi kazandığım için yakında yurda yerleşeceğim. En yakın arkadaşımla aynı odada kalacağız ancak odamız toplamda 6 kişilik olacak (bizden başka 4 kişi daha var). Hobiyi kesinlikle bırakmak istemiyorum ve elimdeki kolonileri/kraliçeleri yanımda götürmekten başka çarem yok, verebileceğim kimse de yok.
Asıl kafama takılan ve beni düşündüren kısım canlı yemler (un kurtları) ve kolonilerin odadaki saklanma durumu:
6 kişilik bir yurtta un kurdu üretmek veya saklamak koku, kaçma riski veya temizlik açısından büyük bir sıkıntı yaratır mı? Oda arkadaşları veya yurt yönetimi açısından fark edilirse sorun yaşar mıyım?
Test tüplerini ve yemleri dolapta, bavulda ya da göze batmayacak şekilde nasıl kamufle edebilirim?
Yurt ortamında karınca bakıp bu süreci yöneten tecrübeli arkadaşlar varsa taktiklerini ve önerilerini çok duymak isterim.
Hobiyi yurtta devam ettirmenin yolları nelerdir, şimdiden teşekkürler!

nevzatgns19

Nanitik
Üye
Kendine ait dolaba koyabilirsin. Anahtar ve kilit vermiyor sanırım her yurt. Hizmetliler zaten senin kişisel dolabına dokunamaz. Hava sıkıntısından korkuyorsan masa dolabına koyabilirsin. Hizmetli orda bulursa fotosunu yurt müdürüne atacaktır. O zaman kendini bir şekilde savunman gerekir ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

blackk

Yumurta
Üye
Un kurdu içinde renkli buzluk kapları var. Küçük bitane alıp kurtları onun içine koyup buzluğa atarsın. Kyk da küçük buzdolabı oluyor yanlış bilmiyorsam. Gerektiğinde çıkarıp verirsin