Kuşlarla ilgili başlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bulut_Mercan

Yumurta
Yardımsever
İlklerden
Üye
Kuşlar veya Kanatlı canlılar adında bi başlık olursa çok güzel olur. Sonuçta burası genel olarak canlılarla ilgili herkesin yardım arayabileceği bi forum, benimde kuşumda bazı problemler var geç olmadan öğrenmek istiyorum kuşlar için başlık olursa çok güzel olur
benim de sultan papağanım var kuşlar başlığı eklense çok güzel olur.

Argentavis

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Başlık açılacağını düşünüyorum fakat açılmasa da bir sorununuz varsa çok geç olmadan "Diğer" başlığı altında paylaşmalısınız. Tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır.

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
Kuşlar veya Kanatlı canlılar adında bi başlık olursa çok güzel olur. Sonuçta burası genel olarak canlılarla ilgili herkesin yardım arayabileceği bi forum, benimde kuşumda bazı problemler var geç olmadan öğrenmek istiyorum kuşlar için başlık olursa çok güzel olur
bende balık ve kuş besliyorum hocam, kuşumun mantar hastalığı vardı fakat buraya sormak hiç aklıma gelmemişti. eğer böyle bir problem yaşayan varsa;
vazelin iyi geliyor arkadaşlar, genelde mantar kremi olarak satılır petshoplarda.

ÖmerAstam

Yumurta
İlklerden
Üye
Diğer başlıkları altında ilgili konuyla alakalı konuyu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...