Kurutulmuş Un Kurdu

Sortien

Yumurta
Üye
Messor Cinsi bir kraliçem var, o yüzden sadece haftada bir böcek ile beslemek istiyorum ancak un kurdu üretmek veya bakmak istemiyorum. Kurutulmuş un kurdu alsam gene aynı besin değerlerini içerir mi?

Dkdklse

Larva
Üye
Messor Cinsi bir kraliçem var, o yüzden sadece haftada bir böcek ile beslemek istiyorum ancak un kurdu üretmek veya bakmak istemiyorum. Kurutulmuş un kurdu alsam gene aynı besin değerlerini içerir mi?
Karıncalar kurdun içiyle beslendiği için kurutulmuş vermenin pek anlamı yok. Messor tohumla beslenir zaten. Marketten aldığınız kuş yemi ve keten tohumu vb besleyebilirsiniz. Birde eğer ilk işçileriniz çıkmadıysa beslemenize gerek yok.

Son düzenleme:

Sortien

Yumurta
Üye
Karıncalar kurdun içiyle beslendiği için kurutulmuş vermenin pek anlamı yok. Messor tohumla beslenir zaten. Marketten aldığınız kuş yemi ve keten tohumu vb besleyebilirsiniz. Birde eğer ilk işçileriniz çıkmadıysa beslemenize gerek yok.
Teşekkürler. Elraen videolarında Messor’ları böcekle de besliyordu, o yüzden ben de besleyeyim dedim.

güney2012

Media
Üye
Eğer verimli gelişim istiyorsanız sadece tohum yeterli değildir proteine de ihtiyaç var. Kurutulmuş un kurdu yerine dondurulmuş un kurdu kullanırsanız hem besleyici sıvı buharlaşmamış olur hem de verim alırsınız.