benim tavsiyem tüpü çapraz bi şekilde sabitle yumurtalarını 2 çöp şişle çok nazik ve zarar vermeden kenara it sonra da yavaşça o pamuğu al. ama tabi bu biraz riskli ve gereksiz olabilir. onun yerine kendiliğine bırak. kraliçe nemi hissedicek ve ıslak pamuğa doğru kazıcak (tabi kuru olan pamuk çok kalın değilse). eğer pamuk kalınsa dediğim gibi yapabilirsin. 1-2 cm bişeyse bırak kendiliğinden suya doğru kazıcaktır.Merhabalar pamuğu suyun içine fazla bastırdığım için pamuk çok sulu olmuştu.
Bende bir parça daha daha ekleme yapmıştım eklediğim parça kurumaya başlamış nasıl bir çözüm bulmalıyım daha yeni yumurta yaptı strese sokmak istemiyorum
benim tavsiyem tüpü çapraz bi şekilde sabitle yumurtalarını 2 çöp şişle çok nazik ve zarar vermeden kenara it sonra da yavaşça o pamuğu al. ama tabi bu biraz riskli ve gereksiz olabilir. onun yerine kendiliğine bırak. kraliçe nemi hissedicek ve ıslak pamuğa doğru kazıcak (tabi kuru olan pamuk çok kalın değilse). eğer pamuk kalınsa dediğim gibi yapabilirsin. 1-2 cm bişeyse bırak kendiliğinden suya doğru kazıcaktır.
Sabah tüpe eğim verdim belki ıslanır diye elimin ayarı yok yumurtalara kesin zarar veririm. Çok kalın değil ek pamuk yinede akşam fotoğrafını atarımKendi lazım olduğu kadar kazar diye düşünüyorum
Kendisi yeteri kadar kazar ellemene gerek yok bence en kötü transfer edersin çok ıslak olursa kraliçe alır diğer uca koyar zaten yumurtalarıSabah tüpe eğim verdim belki ıslanır diye elimin ayarı yok yumurtalara kesin zarar veririm. Çok kalın değil ek pamuk yinede akşam fotoğrafını atarım
Hocam en kötü ihtimali düşünürsek suya erişimi olmazsa kaç gün idare edebilir?Kendisi yeteri kadar kazar ellemene gerek yok bence en kötü transfer edersin çok ıslak olursa kraliçe alır diğer uca koyar zaten yumurtaları
susuz kalıcağını sanmıyorum kendisi kazar. tüpe eğim vermeyi deneme kraliçeyi stresse sokarsın. öylece bırak kendisi kazar.Hocam en kötü ihtimali düşünürsek suya erişimi olmazsa kaç gün idare edebilir?
Tamamdır teşekkür ederimsusuz kalıcağını sanmıyorum kendisi kazar. tüpe eğim vermeyi deneme kraliçeyi stresse sokarsın. öylece bırak kendisi kazar.
hata yapmışsın ekstra pamuk eklemek nedir?Merhabalar pamuğu suyun içine fazla bastırdığım için pamuk çok sulu olmuştu.
Bende bir parça daha daha ekleme yapmıştım eklediğim parça kurumaya başlamış nasıl bir çözüm bulmalıyım daha yeni yumurta yaptı strese sokmak istemiyorum
Transfer et.Ekli dosyayı görüntüle 28030Ekli dosyayı görüntüle 28029
Güncel durum bu şekilde transfer etmeli miyim?