Sizce bu kurdu değerlendirme şansım var mı besleme benzeri evde birkaç tane daha var sizce türeyebilirler mi beslesem
Şimdi baktım kuru meyve güvesiymiş bunun kelebek halleri de var sizce değerlendirilir miSizce bu kurdu değerlendirme şansım var mı besleme benzeri evde birkaç tane daha var sizce türeyebilirler mi beslesem
Ya aslında beslenmez nasıl oldugunuda bilmiyorum eğer karıncalara vereceksen ilk suda haşlayın buzlukta beklet sonra öyle ver derim ben öyle yapıyorumSizce bu kurdu değerlendirme şansım var mı besleme benzeri evde birkaç tane daha var sizce türeyebilirler mi beslesem
Öyle mi diyordun hani dedim ki çoğalmasa bile güveye dönüştüğünü şahit olmak isterdim doğrusuYa aslında beslenmez nasıl oldugunuda bilmiyorum eğer karıncalara vereceksen ilk suda haşlayın buzlukta beklet sonra öyle ver derim ben öyle yapıyorum
Öyle mi diyordun hani dedim ki çoğalmasa bile güveye dönüştüğünü şahit olmak isterdim doğrusu
O zaman ben @karıncabuldum dediği gibi yapayım hem kraliçeye de canlı yem çıkmış olurBence beslemeye kalkışmayın evinizi güve basabilir
Evet haşlayıp verebilirsinizO zaman ben @karıncabuldum dediği gibi yapayım hem kraliçeye de canlı yem çıkmış olur
Suda haşlama nedeni nedirEvet haşlayıp verebilirsiniz
Dogadan aldığımız hayvanlar yedikleri seyler pis olabiliyor ve mikrop kapabiliyor bizde parazitli diyoruz onları yapmamız parazitini mikrobunu temizlemek için wger direkt verirseniz koca bi koloniyi mahfede bilirsinizSuda haşlama nedeni nedir
Parazit bakteri vb şeylerden kurtulmakSuda haşlama nedeni nedir