Kurt kararması

Zobit

Pupa
Üye
Merhabalar 2,3 haftadır kurt besliyorum pek deneyimli değilim fakat kurtlarımın karardığını fark edebiliyorum ve bu durum ciddileşmeye başladı her gün kontrol edip ölüleri ayıklıyorum yataklığın içinde Mısır,pirinç unu ve yulaf var (bir arkadaş sadece yulaf önerdi onu sonraki yemlikte yapacağım) ve her hafta ufak bir patates parçası koyup az çok 24 saat sonra alıyorumbir şey yanlış mı yapıyorum? Yardım edin lütfen.

Adz94

Media
Üye
Bu, daha önce benim de yaşadığım bir sorundu. Kurtlar havasız kalıyor olabilir. Ben dolabın dışında beslemeye başladığımda sorun düzelmişti.

Zobit

Pupa
Üye
Bu, daha önce benim de yaşadığım bir sorundu. Kurtlar havasız kalıyor olabilir. Ben dolabın dışında beslemeye başladığımda sorun düzelmişti.
Söylediğiniz mantıklı geldi şimdi bende kendilerini deldiğim dondurma kabında tutuyorum teşekkür ederim.

Adz94

Media
Üye
Söylediğiniz mantıklı geldi şimdi bende kendilerini deldiğim dondurma kabında tutuyorum teşekkür ederim.
Daha fazla delik açabilirsin, ancak kapağı açman daha sağlıklı olacaktır; sonuçta tırmanamıyorlar

Zobit

Pupa
Üye
Keşke fakat tabiiki ailem izin vermiyor full bacağı kaplayan ve çok esnek olan bir bir çorap feda edip üst kısmını kestim