Kurt bakımı

TerminatörMajor

Yumurta
Üye
Camponotus sanctus kolonim var şuan 6 işçim var ilerisi için hazırlık sürecine girdim. Kurtlarla ilgili önemli detayları kaçırmış olabilirim. Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi değerlendirmek isterim. Elimde 30 adet morio kurdu var. Büyük ve orta boylu. Mikro un kurdu ve un kurtlarımda mevcut ne olur ne olmaz diye çeşitlendirdim. Başlangıçta elimde mısır unu vardı verdim. Kargoyla gelen malzemelerle karışık vaziyette. 2 gün arayala patates ve karpuz takviyesi yaptım bir gün sonra almak şartıyla. Sırada ne var veya yanlış gittiğim yol var mı?IMG_4163.jpegIMG_4162.jpeg

Winnie

Minör
Üye
Kurtların yataklıklarına çok az kepek doldurmuşsunuz daha çok doldurmanız lazım özellikle moriolara çünkü moriolar çok obur kurtlardır.

MehmetÖzkan

Pupa
Üye
Camponotus sanctus kolonim var şuan 6 işçim var ilerisi için hazırlık sürecine girdim. Kurtlarla ilgili önemli detayları kaçırmış olabilirim. Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi değerlendirmek isterim. Elimde 30 adet morio kurdu var. Büyük ve orta boylu. Mikro un kurdu ve un kurtlarımda mevcut ne olur ne olmaz diye çeşitlendirdim. Başlangıçta elimde mısır unu vardı verdim. Kargoyla gelen malzemelerle karışık vaziyette. 2 gün arayala patates ve karpuz takviyesi yaptım bir gün sonra almak şartıyla. Sırada ne var veya yanlış gittiğim yol var mı?Ekli dosyayı görüntüle 86331Ekli dosyayı görüntüle 86332
Hocam bence karpuz yerine havuç vermeniz daha mantıklı olur.