Yine içiniz rahat etmezse Fırında 200 derecede pişirin.Dışarıdan aldıysanız kaynatıp kurutun steril olunca kullanmanızı öneririm
Hocam güzel görünüyor cansız bitki kullanabilirsiniz, biraz daha büyük bir kaç taş kullanabilirsiniz, ayrıca yuvayı köşeye koymak zorunda değilsiniz. Bence böyle daha güzel gözükür sizce? (Ayrıca taşları kaynattınız mı?)
Bir dakika siz konu sahibi değilsiniz ben sizi konu sahibi zannettim kusura bakmayın. 🤣
Ben kaynatmadım benim etliekmek dükkanım var taş fırın zaten 250 300 derece oluyo sabah dükkana gittim attım sabah 10 da akşam 23.00 da aldım.Hocam güzel görünüyor cansız bitki kullanabilirsiniz, biraz daha büyük bir kaç taş kullanabilirsiniz, ayrıca yuvayı köşeye koymak zorunda değilsiniz. Bence böyle daha güzel gözükür sizce? (Ayrıca taşları kaynattınız mı?)
Bir dakika siz konu sahibi değilsiniz ben sizi konu sahibi zannettim kusura bakmayın. 🤣
İyiymiş gelirsek bir etli ekmek yedirirsin herhalde?Hatta o kumu 1 sacda ısıtın 1 kumda kahve yapın kendinize hep karıncalar mı kulanacak
Ben kaynatmadım benim etliekmek dükkanım var taş fırın zaten 250 300 derece oluyo sabah dükkana gittim attım sabah 10 da akşam 23.00 da aldım.
Köşeye koyma sebebim ısı sistemi yapınca ampul tüpü etkileyip karıncaları heba etmesin diye
Kum getirirsen yaparızİyiymiş gelirsek bir etli ekmek yedirirsin herhalde?birde kumda kahve 🤣
Eyvallah hocam.Kum getirirsen yaparız
İzmit'e gelırsen söyle 2 etli yeriz
Sizdende eyvallahEyvallah hocam.
Sizide Osmaniye ye beklerim.
Her zaman beklerim kapım açık hocam, İyi geceler.Sizdende eyvallah
Uğrarsam haber ederim hocam.