Ya keyif diyorsan Cataglyphisler çok keyifli bence hem agresifler izlemesi çok keyifli ha büyük ya da küçük herhangi birşey değişmiyor ama iri türlerin gözlemi daha güzel daha eğlenceli küçüklerde ise tetramoriumlar çok güzeller. Bu sana kalmış.Sizce büyük cinsler mi daha zevkli, küçük cinsler mi? Her açıdan soruyorum. Hangisini beslemek daha keyifli?
Bence büyük cinsler daha zevkli, sizin tercihiniz daha önemli bu konu da.Sizce büyük cinsler mi daha zevkli, küçük cinsler mi? Her açıdan soruyorum. Hangisini beslemek daha keyifli?
Formica sevebilirsin çok hızlı ürer ve orta boylu.Ya ben aslında üreme hızı görsel zevki bide geriye kalan herşey açısından sordum yani hangi boy daha iyi?
Ya büyükler daha iyi Camponotus Cataglyphis ve Messorlar üreme hızında Pheidole majorleri çok iyi Pheidolelerin.Ya ben aslında üreme hızı görsel zevki bide geriye kalan herşey açısından sordum yani hangi boy daha iyi?
Ama çok stres yapar yeni başladıysa zor bir tür.Formica sevebilirsin çok hızlı ürer ve orta boylu.
Zor değil 1 ay boyunca bakmaması gerekiyor bu kadar. Karanlık ve titreşimsiz ortamda.Ya büyükler daha iyi Camponotus Cataglyphis ve Messorlar üreme hızında Pheidole majorleri çok iyi Pheidolelerin.
Ama çok stres yapar yeni başladıysa zor bir tür.
Nasıl yani majörlermi ürüyorYa büyükler daha iyi Camponotus Cataglyphis ve Messorlar üreme hızında Pheidole majorleri çok iyi Pheidolelerin.
Ama çok stres yapar yeni başladıysa zor bir tür.
Messor uçuşu çok az bu aralar o yüzden Camponotus olabilir.Cata ve formica sevmiyorum ya çok nazlılar messorla campo arasında kaldım hangisi daha hızlı çoğalıyor ve izlemesi zevkli??
Nasıl yani majörlermi ürüyor
Ya messorlar çok düzenli hani aklında bir karınca canlanır yemeklerini bir köşeye yumurtalarını bir köşeye koymuş kraliçesi başka bir yerde, ama bu zamanlar messor bulamazsın Camponotuslarda çok iyi iriler baya güzeller beni büyülüyorlar.Cata ve formica sevmiyorum ya çok nazlılar messorla campo arasında kaldım hangisi daha hızlı çoğalıyor ve izlemesi zevkli??
Hayır majorleri çıkıyor askerleri çıkıyor ve hızlı ürüyorlar.Cata ve formica sevmiyorum ya çok nazlılar messorla campo arasında kaldım hangisi daha hızlı çoğalıyor ve izlemesi zevkli??
Nasıl yani majörlermi ürüyor
Messor mu daha hızlı ve çok çoğalıyor campo mu?Ya messorlar çok düzenli hani aklında bir karınca canlanır yemeklerini bir köşeye yumurtalarını bir köşeye koymuş kraliçesi başka bir yerde, ama bu zamanlar messor bulamazsın Camponotuslarda çok iyi iriler baya güzeller beni büyülüyorlar.
Hayır majorleri çıkıyor askerleri çıkıyor ve hızlı ürüyorlar.
camponotuslar çok yavaş çoğalır, messorlar orta hızda.Messor mu daha hızlı ve çok çoğalıyor campo mu?
Onu tam bilmiyorum ama messor bulamazsınız maalesef.Messor mu daha hızlı ve çok çoğalıyor campo mu?
Apartman bahçesindeki taşın altında messor kolonisi var ordaki kraliçeyi alabilirimOnu tam bilmiyorum ama messor bulamazsınız maalesef.
Hayır öyle yapmayalım lütfen.Apartman bahçesindeki taşın altında messor kolonisi var ordaki kraliçeyi alabilirim
Sakın alma hem kraliçe ölür hem de kolonisi.Apartman bahçesindeki taşın altında messor kolonisi var ordaki kraliçeyi alabilirim
Neden messor uçuşları bitti amaHayır öyle yapmayalım lütfen.
Arkadaşım kraliçeyle birazda işçi almıştı yaşıyorlar çoğalıyorlar şimdiSakın alma hem kraliçe ölür hem de kolonisi.
O zaman pheidole cinsi tam size göre askerleride var.Ya ben aslında üreme hızı görsel zevki bide geriye kalan herşey açısından sordum yani hangi boy daha iyi?
Evet ama o messor oraya adapte olmuş hem işçileride var eğer kraliçeyi alırsan hem kraliçe tüpe adapte olamaz hemde kolnodeki diğer işçiler ölürler.Neden messor uçuşları bitti ama
Ama diğerleri öldü yani baya sebep var almayın mümkünse.Neden messor uçuşları bitti ama
Arkadaşım kraliçeyle birazda işçi almıştı yaşıyorlar çoğalıyorlar şimdi