Hnor süper makro modu var daha özenli ışıkta çekince güzel çıkıyor.Her şey olabilir, anlamak zor. Bu arada hangi telefonla çektiniz? Görüntüyü beğendim.
Tüpte suya erişimi olduğundan emin misiniz?4 gündür bendeydi tüpe baktığımda haraketsiz gödüm sadece ayakları biraz oynuyor sebebi nedir
Hocam sağ anteni göremedim bir bakarmısın? Belki ondan kaynaklıdır.Her şey olabilir, anlamak zor. Bu arada hangi telefonla çektiniz? Görüntüyü beğendim.
Pamuk ıslak tüpteki bidaha kontrol ettim ama öldü gibiTüpte suya erişimi olduğundan emin misiniz?
Evet bulduğum da sağ anteni yoktu bi sıkıntı gözükmüyordu şimdilik. bacak anten gibi durumlar sebep oluyormuHocam sağ anteni göremedim bir bakarmısın? Belki ondan kaynaklıdır.
Hocam antensiz kraliçe bildiğim kadarıyla hiçbir işe yaramıyor.Pamuk ıslak tüpteki bidaha kontrol ettim ama öldü gibi
Evet bulduğum da sağ anteni yoktu bi sıkıntı gözükmüyordu şimdilik. bacak anten gibi durumlar sebep oluyormu
Olabilir çimen üstünde bulmuştum bunu. Teşekkür ederim.daha önce koloni kurmuş olabilir kolonisinden ayırdığın için streslidir veya kolonisine bir saldırı yapılmıştır sağ anteni o yüzen olmayabilir