Formica cinsi erkek karınca.Köyde sürekli kolonilerini görüyorum ama hiç kraliçesine rastlamadım. Bunu kaldırdığım taşın altında buldum ama türünü bilmiyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Bilmiyorum ama karınca olduğuna eminim telefonum daha net çekmiyor ama bu kraliçeyi kolonide buldum bir sürü daha vardı işçiler kırmızı gövdeli diğer tarafları siyahtıKraliçe olmadığından eminim, ama ne bilmiyorum. Tahminimce bir tür böcek.
Telefonum bu kadar çekiyor başka telefonla bir daha çekebilirimKraliçe olmadığından eminim, ama ne bilmiyorum. Tahminimce bir tür böcek.
Koloni içinde bulduysan prens olabilir ama hiç kraliçe tipi yok bunda.Bilmiyorum ama karınca olduğuna eminim telefonum daha net çekmiyor ama bu kraliçeyi kolonide buldum bir sürü daha vardı işçiler kırmızı gövdeli diğer tarafları siyahtı
Telefonum bu kadar çekiyor başka telefonla bir daha çekebilirim
Koloni içinde bulduysan prens olabilir ama hiç kraliçe tipi yok bunda
Yandan ve önden fotoğraf çeker misiniz?Köyde sürekli kolonilerini görüyorum ama hiç kraliçesine rastlamadım. Bunu kaldırdığım taşın altında buldum ama türünü bilmiyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
kanka kraliçe olmadığını antenlerin kırık olmasından anlayabilirsin resimdeki herneyse antenleri dümdüz yani kesin olarak kraliçe karınca değil diyebilirizKöyde sürekli kolonilerini görüyorum ama hiç kraliçesine rastlamadım. Bunu kaldırdığım taşın altında buldum ama türünü bilmiyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Telefonum yetersiz kalıyor.Yandan ve önden fotoğraf çeker misiniz?
Yukarıda yazmıştım, koloni fotoğraflarını atacam diye ama atamadım. Bugün içinde atmaya çalışacağım. O zaman karar verelim."kanka kraliçe olmadığını antenlerin kırık olmasından anlayabilirsin resimdeki herneyse antenleri dümdüz yani kesin olarak kraliçe karınca değil diyebiliriz
Koloninin cinsi Formica sp.Koloni bu
Telefonum daha net çekmiyor
Formica cinsi erkek karınca.Köyde sürekli kolonilerini görüyorum ama hiç kraliçesine rastlamadım. Bunu kaldırdığım taşın altında buldum ama türünü bilmiyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Koloninin cinsi Formica sp.
Çok teşekkür ederim.Formica cinsi prens.
Biliyorum o benim hatam.bence formica rufa gibiBence lasius kraliçesi.
Birinci fotoğraflar çok kötü o yüzden bu kadar çok tahmin gelmiş.