Evet, Kraliçe olduğunu biliyorum.Türü componotus da tam olarak ne bilmiyorum. Yanlışda bilitor olabilirim ama kraliçe olduğu kesin
Ben pek benzetemedim.Camponotus (tanaemyrmex) sp. kraliçesi.
Nasıl benzetemediniz basbaya camponotusBen pek benzetemedim.
Neye tam olarak? Bu bir Camponotus cinsi kraliçesi. Kraussei de bir altcins belirtti ve bence doğru. Hangi kraliçeye benzettiniz siz ?Ben pek benzetemedim.
Cinsi camponotus (。•̀ᴗ-)✧Türü componotus da tam olarak ne bilmiyorum. Yanlışda bilitor olabilirim ama kraliçe olduğu kesin
Türünün Camponotus olduğunu biliyorum. Cinsini benzetemedim.Nasıl benzetemediniz basbaya camponotus
Zaten benim bulduğum yerde birkaç belli cins var bulunduğum yerde tanaemyrmex yok.Türünün Camponotus olduğunu biliyorum. Cinsini benzetemedim.
Hocam cins sınıfladırmasında eksiğiniz var gibi. Camponotus zaten kendi başına bir cins. Tanaemyrmex ise bir Altcinstir. İnce marangoz karıncaları yani. Camponotus tür değildirTürünün Camponotus olduğunu biliyorum. Cinsini benzetemedim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Zaten benim bulduğum yerde birkaç belli cins var bulunduğum yerde tanaemyrmex yok.
Cins yerine Tür yazmalıyım herhaldeHocam cins sınıfladırmasında eksiğiniz var gibi. Camponotus zaten kendi başına bir cins. Tanaemyrmex ise bir Altcinstir. İnce marangoz karıncaları yani. Camponotus tür değildir
Cins ve tür farkı (sınıflandırma)
Merhabalar gördüğüm kadarıyla her ne kadar bu hobiye zaman ayırmış hobiciler bunu bilsede, yeni başlayan hobici arkadaşlarımız için cins ve tür farkına değimicem. Cins ve tür farkı: Hayvanlar aleminde bulunan her canlıya Latince olarak adlandırılır. Bunlardan ilki bulunan canlıyla fiziksel ve...karincaciftligim.com
Tanaemyrmex - AntWiki
www.antwiki.org
Tür derken Cinsi kastetmek istemiştim.Cins yerine Tür yazmalıyım herhalde
Evet cinsle türü karıştırıyorsunuz. Bir de tanaemyrmexi tür sanıyorsunuz. Tanaemyrmex bir altcinstir. Yani türle cins arası bir şey gibi düşünüz ama tür değilCins yerine Tür yazmalıyım herhalde