Merhabalar bir kraliçe karınca buldum Lasius olduğunu tahmin ediyorum fakat ayrım yapacak kadar deneyimli değilim, sizce cinsi nedir?
Postpetiole var,yani Pheidole. Alt familya ayrımını öğreniniz.Merhabalar bir kraliçe karınca buldum Lasius olduğunu tahmin ediyorum fakat ayrım yapacak kadar deneyimli değilim, sizce cinsi nedir?
Post petiole myremicinae altfamilyasında her türde var hocam yani post petioleden yola çıkarak pheidole olduğunu düşünmek garip biraz.Postpetiole var,yani Pheidole. Alt familya ayrımını öğreniniz.
Aslında orada @pegasuZX’in öyle demeye çalıştığını düşünmüyorum. Konuyu başlatan arkadaşa Lasiusun neden olamayacağını söylemek istediğini düşünüyorum.Post petiole myremicinae altfamilyasında her türde var hocam yani post petioleden yola çıkarak pheidole olduğunu düşünmek garip biraz.
Beni açıkladığın için teşekkür ederim.Aslında orada @pegasuZX’in öyle demeye çalıştığını düşünmüyorum. Konuyu başlatan arkadaşa Lasiusun neden olamayacağını söylemek istediğini düşünüyorum.
2 ve 4 numaralı fotoğraflarda post petiole belli oluyor. Zaten kafa yapısı da belli. Cihan Pheidole cevabı vermiş ve çözüm almışYandan ve iyi ışık kullanarak çeker misiniz? Sabah sabah uykusuzluktan gözlerim beni yanıltmıyorsa Liometopum gibi geldi bana. Ama canlı karanlık görünmesin lütfen.
Ayrıca o fotoğraflarda petiole dair hiçbir şey anlaşılmıyor.
Geri aldım çözümü, çok zor değil. Yeni fotoğraflar gelince çözüm veririm duruma göre.2 ve 4 numaralı fotoğraflarda post petiole belli oluyor. Zaten kafa yapısı da belli. Cihan Pheidole cevabı vermiş ve çözüm almış