Messor kraliçesi.Bu kraliçeyi görseldeki işçilerin yanında buldum kraliçe messora benziyor ama işçiler messora benzemiyor işçilerin karnında kırmızılık varEkli dosyayı görüntüle 49627Ekli dosyayı görüntüle 49628
Camponotus cinsi kraliçe.Bu kraliçeyi görseldeki işçilerin yanında buldum kraliçe messora benziyor ama işçiler messora benzemiyor işçilerin karnında kırmızılık varEkli dosyayı görüntüle 49627Ekli dosyayı görüntüle 49628
Messor kraliçesi.Bu kraliçeyi görseldeki işçilerin yanında buldum kraliçe messora benziyor ama işçiler messora benzemiyor işçilerin karnında kırmızılık varEkli dosyayı görüntüle 49627Ekli dosyayı görüntüle 49628
Ya bundan nasıl emin olucam daha ilk deneyimimMessor kraliçesi.
Abdomenine ve abdomenini sırta bağlayan kısma baktım birazda göz alışkanlığı.Ya bundan nasıl emin olucam daha ilk deneyimim
Petiole kısmı yani.Abdomenine ve abdomenini sırta bağlayan kısma baktım birazda göz alışkanlığı.
İlk deneyimim deyince bende anlamaz diye böyle söyledim hocam.Petiole kısmı yani.
Hocam kraliçenin başka bir fotoğrafını atabilme şansınız varmı? Messor ama şekli bir tık garibime gitti merak ettim.İlk deneyimim deyince bende anlamaz diye böyle söyledim hocam.
Hocam şu anda tüpe koydum karanlığa strese girmesini istemiyorum o yüzdenHocam kraliçenin başka bir fotoğrafını atabilme şansınız varmı? Messor ama şekli bir tık garibime gitti merak ettim.
Tamamdir hocam peki 26 derecede yumurtlarmı ilk işçinin çıkmasi ne kadar surerAbdomenine ve abdomenini sırta bağlayan kısma baktım birazda göz alışkanlığı.
26 derece idare eder, şartlar iyiyse 1 2 aya çıkartır işçisini.Hocam şu anda tüpe koydum karanlığa strese girmesini istemiyorum o yüzden
Tamamdir hocam peki 26 derecede yumurtlarmı ilk işçinin çıkmasi ne kadar surer
Yanlış düşünüyorsun bu messor cinsi bir kraliçe.Ama elbette herkes hata yapabilir bu yüzden sıkıntı yok.Camponotus cinsi kraliçe.