Camponotus Taneamyrmex alt cinsinden kraliçe.Şuan geçici olarak şişede. Tüplerim gelsin ona geçiş yapıcam.
Camponotus Taneamyrmex alt cinsinden kraliçe.Şuan geçici olarak şişede. Tüplerim gelsin ona geçiş yapıcam.
Belediye dağıtıyor sanki herkes buluyor suan bunu nerde buldun bu arada şehir olarakŞuan geçici olarak şişede. Tüplerim gelsin ona geçiş yapıcam.
Yumurtlamış olursa şişeye ışık uygulayıp test tüpünü de karanlık olmasını sakladıktan sonra tüpü şişenin ağzına gelecek şekilde bağla kendi bi süre sonra geçer. Yumurtlamamışsa ise manual olarak ta yapabilirsin.Denizlide adım attığım her yerde varlar. 8 tane topladım. Sen hangi şehirdesin?
Birde tüp geldiğinde ben bunu tüpe nasıl sokucam.
2 tanesini kendim alıcam diğerlerini dağıtıcam zaten. Bi daha denk gelmez diye topladım.Yumurtlamış olursa şişeye ışık uygulayıp test tüpünü de karanlık olmasını sakladıktan sonra tüpü şişenin ağzına gelecek şekilde bağla kendi bi süre sonra geçer. Yumurtlamamışsa ise manual olarak ta yapabilirsin.
Artı olarak o kadar fazla kraliçe seni hobiden soğutur bi cinsten max 3-4 tane alman hem doğa için hem de senin için daha iyi olur. Şuanlık bi yem ihtiyaçları yok ama ilerde sıkıntı çekersin.
Teşekkürler. İyi hobiler.2 tanesini kendim alıcam diğerlerini dağıtıcam zaten. Bi daha denk gelmez diye topladım.
duruyorsa birine ben talip olabilirim.2 tanesini kendim alıcam diğerlerini dağıtıcam zaten. Bi daha denk gelmez diye topladım.