Kraliçemin etrafında mite

Hasancık

Phragmotic
Üye
Merhabalar, 2 hafta önce arkadaşıma vereceğim bir Tetramorium kraliçesi buldum. Fakat kraliçenin olduğu test tüpünün içinde ve dışında beyaz, hareket eden ufak şeyler var. Ne yapmalıyım, bu şeyler nedir? Ve diğer, başka bir Formica kolonim var, ona da bulaşmış olabilir mi?

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Merhabalar, 2 hafta önce arkadaşıma vereceğim bir Tetramorium kraliçesi buldum. Fakat kraliçenin olduğu test tüpünün içinde ve dışında beyaz, hareket eden ufak şeyler var. Ne yapmalıyım, bu şeyler nedir? Ve diğer, başka bir Formica kolonim var, ona da bulaşmış olabilir mi?
Hocam mite olabilir. Fotoğraf atabilirsiniz. Başka koloninizin out world kısmına limon koyarsanız tüpe gitmek yerine limona gideceklerdir.

Hasancık

Phragmotic
Üye
Hocam mite olabilir. Fotoğraf atabilirsiniz. Başka koloninizin out world kısmına limon koyarsanız tüpe gitmek yerine limona gideceklerdir.
Hocam fotoğraflarını çekmek zor oldu ama burda işaretlediğim ufak şeyler hareket ediyor

Ekli dosyalar

• IMG_0374.jpeg
    IMG_0374.jpeg
    30.7 KB · Görüntüleme: 36

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Formica kolonisine bulaşıp bulaşmadığı bilinemez, bulaşmamıştır ama muhtemelen.

Hasancık

Phragmotic
Üye
Acilen kraliçeyi yeni bir tüpe transfer et (dökerek).
hocam tertemiz yeni bir test tüpüne koydum kraliçeyi umarım tekrardan yumurtlar sanırsam bu olay yüzünden daha önce yumurtladıklarını yemişti