Kraliçemin cinsi nedir?

barankeçelioğlu

Yumurta
Üye
Konum olarak batı Karadeniz Bartın'da balkonda otururken fark ettim gökte ararken yerde buldum ayağıma geldi denilebilir

Chat gtp ye sordum lasius niger olduğunu söyledi

Ekli dosyalar

• IMG20250704015626.jpg
    IMG20250704015626.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG20250704015641.jpg
    IMG20250704015641.jpg
    21.5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Tetramorium kraliçesi kendileri.

Çözüm

Kuzeyli

Pupa
Üye
Chatgpt böyle uzaktan ve detaysız atılan fotoğraflarda cins bilgisini doğru bilemiyor. Google gemini bence bu konuda bir tık daha iyi. Onun da pro olan versiyonunu kullanmak ve daha detaylı çekimler yapmak lazım. Yine de yanlış cevap verme olasılığı var.

MehmetMustafa

Larva
Üye
Chatgpt böyle uzaktan ve detaysız atılan fotoğraflarda cins bilgisini doğru bilemiyor. Google gemini bence bu konuda bir tık daha iyi. Onun da pro olan versiyonunu kullanmak ve daha detaylı çekimler yapmak lazım. Yine de yanlış cevap verme olasılığı var.
Yok hocam detaylı detaysız hiç fark etmiyor ben googleden en detaylı karınca türleri fotoğrafları alıyorum, chatgpt ye atıyorum 40 kere sormama rağmen ısrarla yanlış cevap veriyor doğru cevap verme şansı çok düşük

Kuzeyli

Pupa
Üye
Yok hocam detaylı detaysız hiç fark etmiyor ben googleden en detaylı karınca türleri fotoğrafları alıyorum, chatgpt ye atıyorum 40 kere sormama rağmen ısrarla yanlış cevap veriyor doğru cevap verme şansı çok düşük
Ben zaten chatgpt doğru söylüyor demedim. “Google Gemini” detaylı fotoğraflar ve pro modu kullanılırsa doğru sonuç verebiliyor dedim. Chatgpt daha çok saçmalıyor. Ayrıca chatgpt fotoğraf yükleme sınırı google geminiye göre çok daha düşük. O yüzden google gemini daha istikrarlı bir araştırma makinesi konumunda.