Messor diye tahmin ediyorum ama tam emin degilimCinsi hakkında detaylar verebilirseniz yardımcı olalım.
Kuş yemi olur tohum olarak.İlk işçi çıkınca şekerli su vermeniz daha iyi olur enerji bakımından toparlanırlar.Suya bulanmaları kendilerine bağlı yapacak bişey yok.Damlayı küçük verirsiniz anca o şekilde olur.Tohum olarak ne önerirsiniz örneğin kuş yemi olurmu bide benim geçen sene bir kolonim vardi şekerli su verdikten sonra işçiler gidip suya bulanip öldüler şekerli suyu en güvenli şekilde nasıl veririm aslında yarım damla falandı ama bir şekilde bulandilar
Yardımınız için teşekkürlerKuş yemi olur tohum olarak.İlk işçi çıkınca şekerli su vermeniz daha iyi olur enerji bakımından toparlanırlar.Suya bulanmaları kendilerine bağlı yapacak bişey yok.Damlayı küçük verirsiniz anca o şekilde olur.
Boğulmamaları için ufak bir pamuğa şekerli suyu bandırıp verebilirsiniz. İlk işçi çıktığında önce protein, sonra şekerli su verirseniz daha iyi olur. Tohumdan da 1-2 tane atsanız yetecektir zaten koloninin ilk başlarında o kadar da tercih etmiyorlar.Tohum olarak ne önerirsiniz örneğin kuş yemi olurmu bide benim geçen sene bir kolonim vardi şekerli su verdikten sonra işçiler gidip suya bulanip öldüler şekerli suyu en güvenli şekilde nasıl veririm aslında yarım damla falandı ama bir şekilde bulandilar
Peki tohumu direkt mi atiyim kırıp mi atsam daha iyi olurBoğulmamaları için ufak bir pamuğa şekerli suyu bandırıp verebilirsiniz. İlk işçi çıktığında önce protein, sonra şekerli su verirseniz daha iyi olur. Tohumdan da 1-2 tane atsanız yetecektir zaten koloninin ilk başlarında o kadar da tercih etmiyorlar.
Çatlatıp önüne koyun, yeterli olur.Peki tohumu direkt mi atiyim kırıp mi atsam daha iyi olur
Yardımınız için teşekkürlerÇatlatıp önüne koyun, yeterli olur.