Fizuogastrik abdomen nedirBir sıkıntı yok. Fizyogastrik abdomenden dolayı abdomen böyle şişebiliyor.
Yürüyememesinin birkaç sebebi olabilir.Solenopsis fugax kraliçem abdomeni çok şişik olduğu için yürüyemiyor ve sürekli abdomenin ucunda yumurta var. (1 buçuk gündür)
Fizyogastrik abdomen, abdomenin genişleyebilmesi olarak özetlenebilir. Iki sebepten olur; birincisi tıka basa doymuş kraliçe ikincisi ise döllenmeden kaynaklı.Fizuogastrik abdomen nedir
konuyla alakasız ama kraliçeyi kendiniz mi buldunuz kendiniz bulduysanız hangi şehirde buldunuz?Solenopsis fugax kraliçem abdomeni çok şişik olduğu için yürüyemiyor ve sürekli abdomenin ucunda yumurta var. (1 buçuk gündür)
Evet kedim buldum 3 lu multi queendi ikisini öldürdü geçen sene ekimde buldum yalovada buldumkonuyla alakasız ama kraliçeyi kendiniz mi buldunuz kendiniz bulduysanız hangi şehirde buldunuz?
Ben un kurdu veriyorum bence sende un kurdu vermelisin ama et altında sıkıntılarsa eti daha küçük parçalara bölKonudan bağımsız benimde 10 işçili solenopsis fugax kolonim vardı. Et verdim ve 3 tanesi etin altında sıkışmış ve ölmüş bu tip durumlar yaşanmaması için ne yapmalıyım.
ilk defa böyle bir şey duydum ama demek ki böyle şeylerde oluyormuş, eti ezerek veya kıyma şeklinde verirseniz belki işe yarayabilir.Konudan bağımsız benimde 10 işçili solenopsis fugax kolonim vardı. Et verdim ve 3 tanesi etin altında sıkışmış ve ölmüş bu tip durumlar yaşanmaması için ne yapmalıyım.
ilk defa böyle bir şey duydum ama demek ki böyle şeylerde oluyormuş, eti ezerek veya kıyma şeklinde verirseniz belki işe yarayabilir.
evet bu büyük olmuş biraz, 😄 bunun çeyreği kadar verseniz bile fazlasıyla yetecektir.Çok daha küçük vermeyi düşünüyorum biraz büyüktü. Bakabilirsiniz.
Evet şimdi bunun yarısı büyüklükte pişmiş tavuk verdim. Tahminimce etin sıvısına yapıştılar. Bide ilgilenemedim et 3 gün kaldı.evet bu büyük olmuş biraz, 😄 bunun çeyreği kadar verseniz bile fazlasıyla yetecektir.
anladım, evet bende ilk solenopsis kolonimde işçilerden ikisini bir damla şekerli su vererek boğmuştum, sonra kurtardım gerçi ama çok küçük bir karınca cinsi olduğundan böyle olaylar yaşanabiliyor.Evet şimdi bunun yarısı büyüklükte pişmiş tavuk verdim. Tahminimce etin sıvısına yapıştılar. Bide ilgilenemedim et 3 gün kaldı.
Outworld giderlermi? Çünkü şuan kolonim zaten 8 işçi.anladım, evet bende ilk solenopsis kolonimde işçilerden ikisini bir damla şekerli su vererek boğmuştum, sonra kurtardım gerçi ama çok küçük bir karınca cinsi olduğundan böyle olaylar yaşanabiliyor.
size tavsiyem işçi sayısı 10 u geçtikten sonra tüpe bir outworld takmanız, böylece hem daha rahat beslersiniz hem de bir kaç gün yiyeceği unutsanız bile tüpte yaşayacağınız sorundan daha azını yaşarsınız.
bence bir kibrit kutusu veya kredi kartı büyüklüğünde yapılabilir. bariyeri yoğun sürerseniz yapışır ölürler malum küçük cins, olabildiğince ince sürün.Outworld giderlermi? Çünkü şuan kolonim zaten 8 işçi.