Sıcaklık ve nem dengesi iyi değilse yumurtaların büyümesi yavaşlar. Ayrıca kraliçe yumurtaları beslemez. Şuan için sıcak bir ortamda, stresten uzak tutun yeterli. İyi hobiler dilerim.Karıncam yumurtlayalı iki hafta oldu ama yumurtaları neredeyse aynı. Ne yapmalıyım? Şekerli su falan vereyim mi? Kraliçemin türü Lasius niger.
Çiftleşme başarısız olmuş olabilir mi hocam? İlk aklıma bu geldi.Sıcaklık ve nem dengesi iyi değilse yumurtaların büyümesi yavaşlar. Ayrıca kraliçe yumurtaları beslemez. Şuan için sıcak bir ortamda, stresten uzak tutun yeterli. İyi hobiler dilerim.
Eyvallah reisSıcaklık ve nem dengesi iyi değilse yumurtaların büyümesi yavaşlar. Ayrıca kraliçe yumurtaları beslemez. Şuan için sıcak bir ortamda, stresten uzak tutun yeterli. İyi hobiler dilerim.
Çiftleşme başarısız olmuş olabilir mi hocam? İlk aklıma
Eyvallah reis
Eyvallah reis
Çiftleşme başarısız olsaydı yumurta çıkarmazdı diye biliyorum bilmiyorsam aydınlatın abiÇiftleşme başarısız olmuş olabilir mi hocam? İlk aklıma bu geldi.
Döllenmemiş yumurtada olabilir.Eyvallah reis
Çiftleşme başarısız olsaydı yumurta çıkarmazdı diye biliyorum bilmiyorsam aydınlatın abi![]()
Çiftleşme başarısız olmuş olabilir mi hocam? İlk aklıma
İki tane kraliçem var ikiside böyle bence ikisininde döllenmemiş olması çok muhtemel degil gibiDöllenmemiş yumurtada olabilir.
Hocam ben olasılıktan bahsettim, düşüncem bu yönde ama dediğiniz gibi döllenmişte olabilir.İki tane kraliçem var ikiside böyle bence ikisininde döllenmemiş olması çok muhtemel degil gibi