Kraliçeler genelde yumurtalarını stresten dolayı yer, ama sonra tekrar yumurtlar. Karanlık ve titreşimsiz bir ortama koy ve ilk işçiler çıkana kadar hiç rahatsız etme. Sıcaklık, türden türe değiştiği için internetten türüne uygun sıcaklığı öğrenip ona göre ayarla.Kraliçe karıncam yumurtalarını yemiş napmam lazım, niye yemiş olabilir, birdaha yumurtlar mı, yumurtlarsa bile verimi düşer mi? Acaba bilgilendirebilir misiniz?
Muhtemelen fazla stresten yemiştir. 10 gün bakmamayı, sarsmamayı deneyin. Ortamı titreşimsiz olsun ve tüpe ışık girmesin. Yeniden yumurtladığından sayı öncekine göre daha az olabilir bildiğim kadarıyla. Eğer yumurtlamazsa besin verin. Birde kraliçenin fotoğrafını atabilir misiniz?Kraliçe karıncam yumurtalarını yemiş napmam lazım, niye yemiş olabilir, birdaha yumurtlar mı, yumurtlarsa bile verimi düşer mi? Acaba bilgilendirebilir misiniz?
Stresten olabilir veya kraliçeniz besin eksikliği yaşıyordur protein verip 1 hafta 10 gün kontrol etmeyin protein olarak verdiğiniz besini temizleyip bırakın.Kraliçe karıncam yumurtalarını yemiş napmam lazım, niye yemiş olabilir, birdaha yumurtlar mı, yumurtlarsa bile verimi düşer mi? Acaba bilgilendirebilir misiniz?
Tek kanadı duruyor tetramonium cinsi ve bende stresten olduğunu düşünüyorum çünkü bi proje ödevim vardı onun için karıncamı anlatcaktım bugünde bakma günümdü haftada bir bakıyordum bi baktım yumurtaları yok gözümün önünde son yumurtasını yemişti.Muhtemelen fazla stresten yemiştir. 10 gün bakmamayı, sarsmamayı deneyin. Ortamı titreşimsiz olsun ve tüpe ışık girmesin. Yeniden yumurtladığından sayı öncekine göre daha az olabilir bildiğim kadarıyla. Eğer yumurtlamazsa besin verin. Birde kraliçenin fotoğrafını atabilir misiniz?

Abdomeni normal gibi görünüyor, stres olmamasına dikkat edin.Tek kanadı duruyor tetramonium cinsi ve bende stresten olduğunu düşünüyorum çünkü bi proje ödevim vardı onun için karıncamı anlatcaktım bugünde bakma günümdü haftada bir bakıyordum bi baktım yumurtaları yok gözümün önünde son yumurtasını yemişti.Ekli dosyayı görüntüle 75479
Konu alakasız ama forumda ki tetramoriumlara bakıncs brni merhaba kraliçelerim çok küçük kalıyor boyu kaç mm söyleyebilir misiniz?Tek kanadı duruyor tetramonium cinsi ve bende stresten olduğunu düşünüyorum çünkü bi proje ödevim vardı onun için karıncamı anlatcaktım bugünde bakma günümdü haftada bir bakıyordum bi baktım yumurtaları yok gözümün önünde son yumurtasını yemişti.Ekli dosyayı görüntüle 75479
Kaç mm olduğunu bilmiyorum ama daha öncelerde forum açmıştım ve bana demişlerdi normal tetramonium a göre biraz büyük diye.Konu alakasız ama forumda ki tetramoriumlara bakıncs brni merhaba kraliçelerim çok küçük kalıyor boyu kaç mm söyleyebilir misiniz?