Kraliçem yumurtalarını yemiş?

kerem1221

Larva
Üye
Messor kraliçem var. 1.5 hafta önce yumurtlamıştı 7-8 yumurta vardı. Şimdi baktığımda ise 2 yada 3 tane var. Ve hepsi dağınık bir şekilde duruyor. Birisi test tüpünün üst camında falan. Yani sebebi ne olabilir? Peteğin üstüne koyuyorum. Altında 2 tane karton tabaka var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Yeteri kadar sıcak olduğundan eminseniz kraliçeyi beslemeniz gerekebilir ki yumurta yeme davranışı stres, besin yetersizliği ya da kış uykusu belirtilerindendir. Kraliçeyi kış uykusuna yatırdınız mı? Kraliçe kış uykusundan sonra mı yumurtladı? Kraliçe kış boyunca o petekte mi tutuldu? Petek olması gerekenden fazla mı tüpü ısıtıyor? Bu bilgiler gerekli.

kerem1221

Larva
Üye
Yeteri kadar sıcak olduğundan eminseniz kraliçeyi beslemeniz gerekebilir ki yumurta yeme davranışı stres, besin yetersizliği ya da kış uykusu belirtilerindendir. Kraliçeyi kış uykusuna yatırdınız mı? Kraliçe kış uykusundan sonra mı yumurtladı? Kraliçe kış boyunca o petekte mi tutuldu? Petek olması gerekenden fazla mı tüpü ısıtıyor? Bu bilgiler gerekli.
Kraliçe kış uykusuna yattı. Sonra yumurtladı. Çok ısıtmıyor tüpü. Buzdolabında tuttum.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Anladım, kraliçenizi besleyiniz.