Bence besine ihtiyacı var canlı yem yada şekerli su ile takviye yapabilirsiniz. İyi hobiler dilerim.
Ballı su,Şekerli su veriyorum,fakat pupa yapmıyor canlı yem deneyebilirim sağolun.Bence besine ihtiyacı var canlı yem yada şekerli su ile takviye yapabilirsiniz. İyi hobiler dilerim.
Anladım.Besin vermeyin işe yaramaz ve yumurtaların besinle ilgisi yok. Sıcaklığı yükseltin, eğer zaten sıcak bir ortamdaysa kraliçe düzgün çiftleşememiştir.
Benim kralicemin abdomeni bu kadar büyük değil ve yumurtaları da bu kadar fazla değil. Yine sıcaklıktan dolayı mı tür farklılığı yüzünden mi yoksa başka bir durum mu var? Endişelendiğimden değil çiftleştiğine eminim sadece merak ediyorum.Besin vermeyin işe yaramaz ve yumurtaların besinle ilgisi yok. Sıcaklığı yükseltin, eğer zaten sıcak bir ortamdaysa kraliçe düzgün çiftleşememiştir.
Abdomen boyutu uçuş yapmadan önce kolonide ne kadar besin tükettiğine bağlı olarak değişebilir. Abdomeni büyükse güzel ve yeterli besin depolamış demektir. Az yumurtlaması önemli değil kraliçe kademeli olarak partiler şeklinde yumurtlar. Yani zaman geçtikçe daha fazla yumurta görmeniz çok muhtemel.Benim kralicemin abdomeni bu kadar büyük değil ve yumurtaları da bu kadar fazla değil. Yine sıcaklıktan dolayı mı tür farklılığı yüzünden mi yoksa başka bir durum mu var? Endişelendiğimden değil çiftleştiğine eminim sadece merak ediyorum.
Ballı su,Şekerli su veriyorum,fakat pupa yapmıyor canlı yem deneyebilirim sağolun.
Samet kardeşimizin dediği daha doğru ben yanlış bir cevap vermişim kusura bakmayın yumurlar yumurta oldukları için beslenmeye gerek duymazlar kusura bakmayın iyi hobiler dilerim.Anladım.
Merhaba öncelikle kraliçeler ilk işçi çıkana kadar besine ihtiyaç duymazlar muhtemelen bulunduğunuz ortamın sıcaklığı düşüktür eğer sıcaktan soğuğa geçiş olduysada kış uykusuna yatmış olabilir yada daha çıkmamış olabilir yumurtaların gelişimi sıcak olunca başlar ve yumurtalar besine ihtiyaç duymazlar.Anladım.
Teşekkürler sıcak ortamıda az önce yaptım.Merhaba öncelikle kraliçeler ilk işçi çıkana kadar besine ihtiyaç duymazlar muhtemelen bulunduğunuz ortamın sıcaklığı düşüktür eğer sıcaktan soğuğa geçiş olduysada kış uykusuna yatmış olabilir yada daha çıkmamış olabilir yumurtaların gelişimi sıcak olunca başlar ve yumurtalar besine ihtiyaç duymazlar.
Sorun yok sağolun.Samet kardeşimizin dediği daha doğru ben yanlış bir cevap vermişim kusura bakmayın yumurlar yumurta oldukları için beslenmeye gerek duymazlar kusura bakmayın iyi hobiler dilerim.