Merhabalar, Camponotus lateralis kraliçem işçiler ve yumurtalarla birlikte tüpün sonuna geliyorlar. Yemek veremiyorum, ne yapmam lazım? 5 gündür açlar, lütfen hızlı cevap verebilir misiniz?
Pamuğu sallarsanız geriye kaçma ihtimalleri yüksek ama kaçmıyorlarsa küçük bir outworld yapma zamanı gelmiş demektir benceMerhabalar, Camponotus lateralis kraliçem işçiler ve yumurtalarla birlikte tüpün sonuna geliyorlar. Yemek veremiyorum, ne yapmam lazım? 5 gündür açlar, lütfen hızlı cevap verebilir misiniz?
Kraliçenin çıkmaya çalışması daha çok stres göstergesidir hocam. Eğer tüplerini karartıp bekler ve dokunmazsanız düzelecektir. Outworld bağlamanızı şiddetle öneriyorum hocam.Pamuğu sallarsanız geriye kaçma ihtimalleri yüksek ama kaçmıyorlarsa küçük bir outworld yapma zamanı gelmiş demektir bence
Tamamdır kargo da geliyo zaten ama şuan bakmam lazım o yüzden diyorumKraliçenin çıkmaya çalışması daha çok stres göstergesidir hocam. Eğer tüplerini karartıp bekler ve dokunmazsanız düzelecektir. Outworld bağlamanızı şiddetle öneriyorum hocam.
Hocam karıncalar 15 gün proteinsiz dayanabilir. Beslenme alanı gelene kadar hiç kontrol etmeyin, strese sokmayın. Beslenme alanı geldiğinde de nazikçe takıp besleme yapın.Tamamdır kargo da geliyo zaten ama şuan bakmam lazım o yüzden diyorum
Tamamdır şunu sormak istiyorum şekerli susuz ne kadar dayanabilirlerHocam karıncalar 15 gün proteinsiz dayanabilir. Beslenme alanı gelene kadar hiç kontrol etmeyin, strese sokmayın. Beslenme alanı geldiğinde de nazikçe takıp besleme yapın.
Tüpün diğer ucunda bir sorun var mı? Fazla nem, pislik, küf vb.Merhabalar, Camponotus lateralis kraliçem işçiler ve yumurtalarla birlikte tüpün sonuna geliyorlar. Yemek veremiyorum, ne yapmam lazım? 5 gündür açlar, lütfen hızlı cevap verebilir misiniz?
Tüpte bir sorun olmadığını düşünüyorum biraz salladım kralice tupun sulu tarafına geçti fakat yumurtaları terk etti yemek verirkende yumurtalara zarar verebilirimTüpün diğer ucunda bir sorun var mı? Fazla nem, pislik, küf vb.
Hocam şu anlık abdomenleri şişik gözüküyor. Abdomenleri küçüldüğünde karıncalara zarar vermeden pamuğu ittirip sonra hızlıca çıkarıp şekerli su verebilirsin ama benim önerim geçici bir kabı outworld olarak kullanman.Tamamdır şunu sormak istiyorum şekerli susuz ne kadar dayanabilirler
Tamamdır öyle yapicamHocam şu anlık abdomenleri şişik gözüküyor. Abdomenleri küçüldüğünde karıncalara zarar vermeden pamuğu ittirip sonra hızlıca çıkarıp şekerli su verebilirsin ama benim önerim geçici bir kabı outworld olarak kullanman.