Kraliçem öldü ne yapabilirim?

Hokkabaz51

Yumurta
Üye
100-150 işçili Tetramorium caespitum türüne ait kolonimin kraliçesi öldü sizce ne yapmalıyım? Aynı tür kraliçe bulsam bile kabul etmeyeceklerini biliyorum ama düşüncelerinizi belirtin lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ysa

Replete
Yardımsever
Üye
Parazitik bir Tetramorium kraliçesi bulursanız ihtimal değerlendirilebilir bence. Onun dışında bir fikrim yok.

Kiviant

Larva
Üye
Ö
100-150 işçili Tetramorium caespitum türüne ait kolonimin kraliçesi öldü sizce ne yapmalıyım? Aynı tür kraliçe bulsam bile kabul etmeyeceklerini biliyorum ama düşüncelerinizi belirtin lütfen
Öncelikle geçmiş olsun. Ölen kraliçenizi isteğe bağlı gömebilir veya farklı bir koloniye kraliçeyi yemesi için verebilirsiniz.

Hokkabaz51

Yumurta
Üye
Parazitik bir Tetramorium kraliçesi bulursanız ihtimal değerlendirilebilir bence. Onun dışında bir fikrim yok.
Parazitik bulma şansım çok az bulursam nasıl oluyor, kabul edebiliyorlar mı birbirlerini?

Ö

Öncelikle geçmiş olsun. Ölen kraliçenizi isteğe bağlı gömebilir veya farklı bir koloniye kraliçeyi yemesi için verebilirsiniz.
Ölen kraliçemi ne yapacağımı sormadım😄 arkasında kalan 150-200 işçiyi sormuştum ama yinede teşekkür ederim.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
100-150 işçili Tetramorium caespitum türüne ait kolonimin kraliçesi öldü sizce ne yapmalıyım? Aynı tür kraliçe bulsam bile kabul etmeyeceklerini biliyorum ama düşüncelerinizi belirtin lütfen
Kraliçeleri öldüğü için kabul etme ihtimalleri var.

yağızalp

Replete
Üye
Türünü bu fotoğraflardan anlayamayız.