4 adet var bu delikten, inanılmaz bir durum.İlginç bir olay olmuş hocam. 😁 Nem olmadığından kendiliğinden bir süre sonra çıkacaktır diye düşünüyorum. Veya camı kapatırsanız çıkamaz bir süre sonra da ölür muhtemelen.
Kenarlara vurursanız rahatsız olup çıkabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor ne yazık ki.4 adet var bu delikten, inanılmaz bir durum.
Ekstra şekilde strese sokmadan çıkartabilmemim bi yolu var mı?
Diğer delikleri kapattım tek kapı bıraktım sabaha kadar nöbet tutarım artık4 adet var bu delikten, inanılmaz bir durum.
Ekstra şekilde strese sokmadan çıkartabilmemim bi yolu var mı?
İçeri flaş tutun başka bir delikten, ışıktan rahatsız olup açık delikten çıkar, merak etmeyin kesinlikle çıkar oradan.Arkadaşlar destek olabilir misiniz? Lütfen!
Içerde yaşama ihtimali yok dimi çıkar kesin ?Sabaha kadar beklemene gerek yok çıkabileceği deliği ağ gibi bir şey yerleştir veya bir test tüpü koy(İçinde su olsun)
eğer çıkarsa oraya takılsın yani.
Kesinlikle çıkar, dediğimi yapın.Içerde yaşama ihtimali yok dimi çıkar kesin ?
Ağ gibi bir şeyi neyle yapabilirim ki?Kesinlikle çıkar, dediğimi yapın.
Hocam denedim fakat olmadı içeriye fazla ışık veremiyorumKesinlikle çıkar, dediğimi yapın.
Hocam diğer kişilerin dediği gibi çıkacak tek delik bırakın deliğin yanına etrafı sarılmış tüpü bırakın( içinde su olsun) ışıkları açık bırakın çıktığında hem ışıksız hem nemli tek yer tüp olur.Ağ gibi bir şeyi neyle yapabilirim ki?
Hocam denedim fakat olmadı içeriye fazla ışık veremiyorum
Hocam, componatus türünün çıkacağını hiç sanmıyorum, ama dediklerinizi harfi harfine yaptım sabah ola hayrola.Hocam diğer kişilerin dediği gibi çıkacak tek delik bırakın deliğin yanına etrafı sarılmış tüpü bırakın( içinde su olsun) ışıkları açık bırakın çıktığında hem ışıksız hem nemli tek yer tüp olur.
Kraliçenin boğulma ihtimali çok yüksek değil mi bu şekilde?Bu yöntemlerin işe yaraması zor. Deliğe girdikten sonra gittiği yönün ters istikametinde deliğin içine şırınga vb. bir şey ile sirkeyle karıştırılmış suyu yavaşça sıkın. Birden boşaltmayın boğulabilir, amaç yavaşça sıkıp kraliçeyi yavaşça rahatsız etmek.
Saçma sapan bir yere girmediyse çıkar ortaya.
Hayır, yavaşça sıkın diye özellikle vurguladım. Minik minik sıkın, her sıkışta durup bir kaç dakika bekleyin. Çıkana kadar bu şekilde devam edin. Bunun dışında yapacağınız herhangi bir şey eğer şanslı değilseniz işe yaramayacak.Hocam, componatus türünün çıkacağını hiç sanmıyorum, ama dediklerinizi harfi harfine yaptım sabah ola hayrola.
Kraliçenin boğulma ihtimali çok yüksek değil mi bu şekilde?
Köstebekmi bu😄 Bırakmanı öneririm çok zor çıkar girdiği yerden.Lef aldım şuanda içeriye komple sokup yakacağım çıkacağı tek delik bırakıp bekleyeveğim şans
İmkansız değil ama, değil mi?Köstebekmi bu😄 Bırakmanı öneririm çok zor çıkar girdiği yerden.
Gerçekten garip bir olay olmuş umarım almayı başarırsınız
[/QUOTE
Bulduğum zaman koşa koşa eve geliyorsun ve bu çılgın firar ediyor uyku girmiyor gözüme]