Kraliçem kaçmaya çalışıyor

Vitobest

Yumurta
Üye
Benim kraliçe de 4-5 gün sonra yumurtlamıştı bence sürekli olarak açmanız rahatsız ediyor olabilir ben asetat kağıt üstüne de karton örtüyorum ki karanlık iyice olsun birde en sabit şekilde durması için ayak bastım tüpler destek üstünde sabit duruyor ve kıpırdamıyor sallanmayan yerde tutmaya dikkat edin bende yeni başladım verebileceğim tavsiye bu

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Kraliçenizi yuva yakını bir yerden aldıysanız kraliçe olmayabilir. Eğer dediğim gibi ise kanat döküp işçilik yapmaya başlamıştır ve siz görünüşüne aldanmış olabilirsiniz. Ama siz yine de bir hafta bekletin bence ve o hafta boyunca bakmamanız yararınıza olur.

Rtyler

Yumurta
Üye
Kraliçenizi yuva yakını bir yerden aldıysanız kraliçe olmayabilir. Eğer dediğim gibi ise kanat döküp işçilik yapmaya başlamıştır ve siz görünüşüne aldanmış olabilirsiniz. Ama siz yine de bir hafta bekletin bence ve o hafta boyunca bakmamanız yararınıza olur.
böyle bir ihtimal varmı gerçekten? arkadaşım ordan kanatlı aldı (aynı yerden arada 1metre yoktur) ve 2.gün yumurtladı ama benimki yumurtlamadı , işçi ekledim dun baya uyumlular

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
böyle bir ihtimal varmı gerçekten? arkadaşım ordan kanatlı aldı (aynı yerden arada 1metre yoktur) ve 2.gün yumurtladı ama benimki yumurtlamadı , işçi ekledim dun baya uyumlular
Böyle bir ihtimal olmasa yazmazdım zaten. Arkadaşınızınki yumurtladıysa uçuş olmuştur.

Rtyler

Yumurta
Üye
1000012086.jpg
Son durum bu şekerli su verdim yine, baya içti ve işçiyi besledi, iyi anlaşıyorlar ama yumurta yok

Rtyler

Yumurta
Üye
Arkadaşlar döndüm eve, yumurtlamamış salıcam birazdan, o kadar uğraştım buldum, bulduğumda çiftleşmemiş, mükemmel şanslıyım gerçekten1000012285.jpg

mabeakv2

Pupa
Üye
Arkadaşlar döndüm eve, yumurtlamamış salıcam birazdan, o kadar uğraştım buldum, bulduğumda çiftleşmemiş, mükemmel şanslıyım gerçektenEkli dosyayı görüntüle 41211
Kanat dökmüş hocam. Döllenmiş olması lazım birkaç gün daha bekletin. Bide şunu söyleyeyim tüpe şu basmıs gibi ve işçi eklemesi yapmışsınız kraliçe streste olabilir size önerim daha kuru bir tüp aktarılması yapmanız.

Rtyler

Yumurta
Üye
Kanat dökmüş hocam. Döllenmiş olması lazım birkaç gün daha bekletin. Bide şunu söyleyeyim tüpe şu basmıs gibi ve işçi eklemesi yapmışsınız kraliçe streste olabilir size önerim daha kuru bir tüp aktarılması yapmanız.
Öyle diyorsanız, acemiyim ben zaten, biraz daha bekleteyim, hemen değiştiricem şimdi tüpü, teşekkürler yanıt için

Rtyler

Yumurta
Üye
hocam sormayı unutmuşum , şuanda besleme yapmama gerek varmı?

Alperen72

Yumurta
Üye
Hocam kanatsızsa kesin döllenmiş diye birşey yoktur bazı prensesler çiftleşemeyip yaşamlarına işçi olarak devam ediyorlar