Stres olmuş olabilir tavsiyem karanlık bir alanda 3 4 gün hiç rahatsız etmeden bekletmeniz2 gün önce aynı yuvadan kraliçe bulduk, benimki kanatsızdı ama onunki kanatlarını gözümüzün önünde döktü(yuvayı görmedik uzakta olabilir) arkadaşımki yumurtladı ama benimki pamuğu parçaladı çıkmaya çalışıyor, türü camponotus
Tamamdır hocam teşekkürlerStres olmuş olabilir tavsiyem karanlık bir alanda 3 4 gün hiç rahatsız etmeden bekletmeniz
Teşekkürler, bekleticem karanlıktaİki gün önce bulduysanız yerini yadırgıyordur, bir hafta ellemeyin tüpe alışır.
Tamam teşekkürlerKaranlıkta 1 hafta bakmadan bekletmeyi öneririm. İyi Hobiler
farklı cinsten işci eklersen daha çok stres olabilir hiç ekleme koy dolabın üstüne ulaşamayacağın 2-3 gün unut onuişçi eklemem stresini azaltırmı ki acaba
farklı cins değil kraliçeyi bulduğum kolonin yerini hatırlıyorum ,ordan alsam aynı cins olduğuna eminim çünküfarklı cinsten işci eklersen daha çok stres olabilir hiç ekleme koy dolabın üstüne ulaşamayacağın 2-3 gün unut onu
dostum benim ki de kaçmaya çalışıyor farklı koloniden koydum yanına deneme amaçlı şuan baya uyumlular kraliçeyi besliyor işcifarklı cins değil kraliçeyi bulduğum kolonin yerini hatırlıyorum ,ordan alsam aynı cins olduğuna eminim çünkü
Benimkide aynı tür ve aynı haraketlerde bulunuyor ve 2 gün önce buldum . Ne yaptın düzeltmek için?2 gün önce aynı yuvadan kraliçe bulduk, benimki kanatsızdı ama onunki kanatlarını gözümüzün önünde döktü(yuvayı görmedik uzakta olabilir) arkadaşımki yumurtladı ama benimki pamuğu parçaladı çıkmaya çalışıyor, türü camponotus
düzeltemedim sıkıntı o 😂 ( birazdaha bekleticem olmazsa işçi ekleyeceğim)Benimkide aynı tür ve aynı haraketlerde bulunuyor ve 2 gün önce buldum . Ne yaptın düzeltmek için?
tamam eğer yumurtlarsa söyle bende deneyeceğimdostum benim ki de kaçmaya çalışıyor farklı koloniden koydum yanına deneme amaçlı şuan baya uyumlular kraliçeyi besliyor işci
tamamdirtamam eğer yumurtlarsa söyle bende deneyeceğim
kanka bende ekledim anında kabul ettiler ve benimkilerde kraliçe işçiyi besledi , şekerli su vericem birazdan , umarım yumurtlartamamdir
insallah yumurtlar kanka benim ki daha yumurtlamadi yumurtlamayacak gibikanka bende ekledim anında kabul ettiler ve benimkilerde kraliçe işçiyi besledi , şekerli su vericem birazdan , umarım yumurtlar
ne zaman ekledinkiinsallah yumurtlar kanka benim ki daha yumurtlamadi yumurtlamayacak gibi
4-5saat durdu kacmaya çalışıyordu o zaman ekledimne zaman ekledinki