Kraliçem kaçmaya çalışıyor

Rtyler

Yumurta
Üye
2 gün önce aynı yuvadan kraliçe bulduk, benimki kanatsızdı ama onunki kanatlarını gözümüzün önünde döktü(yuvayı görmedik uzakta olabilir) arkadaşımki yumurtladı ama benimki pamuğu parçaladı çıkmaya çalışıyor, türü camponotus

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
2 gün önce aynı yuvadan kraliçe bulduk, benimki kanatsızdı ama onunki kanatlarını gözümüzün önünde döktü(yuvayı görmedik uzakta olabilir) arkadaşımki yumurtladı ama benimki pamuğu parçaladı çıkmaya çalışıyor, türü camponotus
Stres olmuş olabilir tavsiyem karanlık bir alanda 3 4 gün hiç rahatsız etmeden bekletmeniz

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
İki gün önce bulduysanız yerini yadırgıyordur, bir hafta ellemeyin tüpe alışır.

AntWorld3456

Yumurta
Üye
Karanlıkta 1 hafta bakmadan bekletmeyi öneririm. İyi Hobiler

Rtyler

Yumurta
Üye
arkadaşlar kraliçe hala yumurtlamadı ve nemli tarafa geçmedi sakinleşti ama çıkış pamuğunun orada takılıyor , o kadar uğraştım buldum şimdide kaçmaya çalışıyor , napıcam ben salayımmı , işçi mi ekliyim?

Rtyler

Yumurta
Üye
işçi eklemem stresini azaltırmı ki acaba

Rtyler

Yumurta
Üye
farklı cinsten işci eklersen daha çok stres olabilir hiç ekleme koy dolabın üstüne ulaşamayacağın 2-3 gün unut onu
farklı cins değil kraliçeyi bulduğum kolonin yerini hatırlıyorum ,ordan alsam aynı cins olduğuna eminim çünkü

efeyildiz

Yumurta
Üye
farklı cins değil kraliçeyi bulduğum kolonin yerini hatırlıyorum ,ordan alsam aynı cins olduğuna eminim çünkü
dostum benim ki de kaçmaya çalışıyor farklı koloniden koydum yanına deneme amaçlı şuan baya uyumlular kraliçeyi besliyor işci

alperenkarınca

Yumurta
Üye
Benimkide aynı tür ve aynı haraketlerde bulunuyor ve 2 gün önce buldum . Ne yaptın düzeltmek için?