Kraliçem can çekişiyor acil yardım !

Scouttmylife

Yumurta
Üye
Buna imkansız dediğine göre nem olmayan tüpte tetramorium kralicemin yumurtladığını ve şuan 13 tane işçisi olduğuna inanır mısın bilmiyorum. Sadece tüpe koyup ağzını kapattım o şekilde yaşamaya devam etti.
taşıma tüpüne aldığım bir formica kraliçesi 3 saat içinde daha transfer etmeden yumurtlamıştı. :D karıncanın huyuna göre biraz da sanırım.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
uydurmuyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ama neyse
Vücutlarında 7 ay boyunca su ihtiyaçlarını karşılayabilecek depolama alanları yok. Deve mi bu kardeşim? Develer bile o kadar depolayamıyor. Ayrıca sadece su da değil nem ihtiyacı var. Bu tarz söylemler ispatlanmadığı sürece safsata olarak kalıyorlar. Onun için kanıt yoksa ortaya atmayın.

beratulker

Yumurta
Üye
Bu diğerinden çok daha muhtemel. Kraliçenin ne kadar süre boyunca susuz kaldığını yazmamışsın zaten. Nem yok diye yumurtlamayacak diye bir kaide yok.
Arkadaş susuz ve nemsiz bir kaç hafta içinde ölüyorlar imkansız dediği için öyle birşey yazdım hiç su vermedim nemsiz bir tüpte yumurtlayıp işçi çıkarıp yaşamına devam ettiklerini belirttim yani kaç hafta geçtiğini anlatmak istedim aslında.