Çözümlerin büyük bir çoğunluğunu ben veriyorum. Ben görmezsem diğer aktif moderatör arkadaşlarım veriyor. Yani bir konu çözüm almışsa %99 doğrudur, güvenilirdir cevap.Teşekkür ederim 😁😁
Ama kesin mi birkaç kişi daha yorum yapabilirmi.
Nasıl buluyosunuz ya hayalim Solenepsis bulamıyorum.😣Bence kesin hocam çünkü aynısından bende buldum bugün 4 tane☺️👐🏻
Nerede yaşıyorsun hocam? Eğer Yozgat'ta yaşıyorsan elden verebilirim.Nasıl buluyosunuz ya hayalim Solenepsis bulamıyorum.😣
Yok hocam çok çok teşekkürler. Antalya/Alanya'dayım.Nerde yaşıyorsun hocam? Eğer Yozgat'ta yaşıyosan elden verebilirim.
Uzakmış ya😑Yok hocam çok çok teşekkürler. Antalya/Alanya'dayım.
😪Uzakmış ya😑
Ben okul bahçesinde buldum.Allah size de nasip etsin inşallahNasıl buluyosunuz ya hayalim Solenepsis bulamıyorum.😔
Gerçekten bulunmuyor bende çok istiyorum.İnşallah ama artık bulamam gibi arayacak bir zamanım yok ve bir yerde satılmıyor😩
Hocam ben dün bulduğum kraliçeleri emin ol hiç aklımda yokken buldum. Bulduğum yer evimin altında kaldırım. Yaklaşık 3-4 ay önce bir Tetramorium bulmuştum o günden sonra da sürekli gelip giderken öyle gözümle bakıyordum ''denk gelir miyim?'' diye. Dünde yine öyle bir gündü ve denk geldi. Sonrasında biraz daha bakındım etrafta epeyce dolaşıyorlardı. Yani aramak gerekmiyor bulmak için.İnşallah ama artık bulamam gibi arayacak bir zamanım yok ve bir yerde satılmıyor😩
Zor benim yaşadığım yer tam uygun degil.Hocam ben dün bulduğum kraliçeleri emin ol hiç aklımda yokken buldum.Bulduğum yer evimin altında kaldırım. Yaklaşık 3-4 ay önce bı Tetramorium bulmuştum o günden sonra da sürekli gelip giderken öyle gözümle bakıyordum denk gelir miyim diye. Dünde yine öyle bı gündü ve denk geldi. Sonrasında biraz daha bakındım etrafta epeyce dolaşıyorlardı. Yani aramak gerekmiyo bulmak için.
Ama artık bir negatif konuşma bee😄😄.Bulursun inşallah bir şey olmaz.Zor benim yaşadığım yer tam uygun degil.
Hadi bakalım.Ama artık bi negatif konuşma bee😄😄.Bulursun inşallah bişey olmaz.
Valla zamanında çıkarsan bulamayacağın cins yok. Doğru yer, doğru zaman, doğru saat bu üç etkeni iyi belirlersen senden iyisi yok.Hadi bakalım.