Bir daha fotoğraf çekeyim mi ?Pheidole kraliçesi gibi duruyor.
Pardon diğer kraliçeyi görmemişim. Tetramoriuma benzettiğiniz kraliçe pheidole, diğeri formica.Bir daha fotoğraf çekeyim mi ?
Bir de 2. fotoğraf değil mi ?
Pardon diğer kraliçeyi görmemişim. Tetramoriuma benzettiğiniz kraliçe pheidole, diğeri formica.
Evet formicidae altfamilyasındaki büyük ihtimalle formica, şahsen daha net bir fotoğrafla altcins veya grup tespiti yapılabilirPardon diğer kraliçe görmemişim. Tetramoriuma benzettiğiniz kraliçe pheidole, diğeri formica.
Boyut değişken olabilir.Pheidole olması için fazla küçük gibi geldi bana ama emin değilim ilk defa buldum bu kraliçeyi.
Bilgim dahilinde değildi teşekkürler.Boyut değişken olabilir.
Formica (serviformica) kraliçesi.

Bilgi için teşekkür ederim.Formica kraliçesi gibi görünen garip mesozoma yapısı lasiusa benziyor ben de serviformica altcünsinden fusca veya cinerea gruptan herhangi bir kraliçeye benzetemedim bence o kraliçe formica değil, formica olsa bile altcinsi farklıdır
Bu mesela fusca grouptan bir kraliçe Ekli dosyayı görüntüle 84948
Promesontumun arkası daha parçalı
O kraliçenin bol ışık altında fotoğrafını atabilir misiniz? Emin olalım.Bilgi için teşekkür ederim.
Formica dediğimzin değil mi ?O kraliçenin bol ışık altında fotoğrafını atabilir misiniz? Emin olalım.
Evet.Formica dediğimzin değil mi ?