Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir koloni kurarlar ve türü nedir merak ettimdeDört kraliçem de yumurtlamış, çok mutluyum! Mutluluğumu paylaşmak istedim; birinin fotoğrafını koyuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 74679
Valla benim bulduklarım bi haftadır yumurtlamadı 3 tane kraliçeHayırlı olsun,aynı performansı benim prensesden de bekliyorum😄
Benimki 3 günde yumurtalamişti daha erkende olabilir.😎😎Valla benim bulduklarım bi haftadır yumurtlamadı 3 tane kraliçe
Baya havalı helal olsun 😎, ama yazın olmuştur heralde bizim buralar serin diye daha yumurtlamıyor diye düşünüyorumBenimki 3 günde yumurtalamişti daha erkende olabilir.😎😎
Benimki 3 günde yumurtalamişti daha erkende olabilir.😎😎
Ben saat sabah 10 gibi aramaya çıktım 2,3 messor kolonisi uçuşa hazırlanıyordu , uçuyorlardıda aynı yerleri 2 saat sonra gezince 3 tane buldum kraliçe ama yumurtlamadılar hayla 1 hafta oldu , 2 günde bir bakıyorumYumurtlama süresi 1-2 hafta zaten de yuva kazdıktan sonra yemek ararken bulmuş olabilirsin.
Bu görselde asetat kağıdından dolayı un kurdu böceği gibi çıkmış 😃 Hayırlı olsun ilk yumurtalarınız.Dört kraliçem de yumurtlamış, çok mutluyum! Mutluluğumu paylaşmak istedim; birinin fotoğrafını koyuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 74679
Espiri amacıyla koymuştum emojiyi ve benim genel olarak hep erken yumurtalarlar 12 tane vardı çoğu 1 hafta geçmeden yumurtlamıştı.Yumurtlama süresi 1-2 hafta zaten de yuva kazdıktan sonra yemek ararken bulmuş olabilirsin.