Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir koloni kurarlar ve türü nedir merak ettimdeDört kraliçem de yumurtlamış, çok mutluyum! Mutluluğumu paylaşmak istedim; birinin fotoğrafını koyuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 74679
Valla benim bulduklarım bi haftadır yumurtlamadı 3 tane kraliçeHayırlı olsun,aynı performansı benim prensesden de bekliyorum😄
Benimki 3 günde yumurtalamişti daha erkende olabilir.😎😎Valla benim bulduklarım bi haftadır yumurtlamadı 3 tane kraliçe
Baya havalı helal olsun 😎, ama yazın olmuştur heralde bizim buralar serin diye daha yumurtlamıyor diye düşünüyorumBenimki 3 günde yumurtalamişti daha erkende olabilir.😎😎
Benimki 3 günde yumurtalamişti daha erkende olabilir.😎😎
Ben saat sabah 10 gibi aramaya çıktım 2,3 messor kolonisi uçuşa hazırlanıyordu , uçuyorlardıda aynı yerleri 2 saat sonra gezince 3 tane buldum kraliçe ama yumurtlamadılar hayla 1 hafta oldu , 2 günde bir bakıyorumYumurtlama süresi 1-2 hafta zaten de yuva kazdıktan sonra yemek ararken bulmuş olabilirsin.
Bu görselde asetat kağıdından dolayı un kurdu böceği gibi çıkmış 😃 Hayırlı olsun ilk yumurtalarınız.Dört kraliçem de yumurtlamış, çok mutluyum! Mutluluğumu paylaşmak istedim; birinin fotoğrafını koyuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 74679
Espiri amacıyla koymuştum emojiyi ve benim genel olarak hep erken yumurtalarlar 12 tane vardı çoğu 1 hafta geçmeden yumurtlamıştı.Yumurtlama süresi 1-2 hafta zaten de yuva kazdıktan sonra yemek ararken bulmuş olabilirsin.
karıncaları sürekli rahatsız etme ve kanatlıysa veya kanadını düşürmediyse doğaya sal büyük ihtimalle döllenmemiştir .Ben saat sabah 10 gibi aramaya çıktım 2,3 messor kolonisi uçuşa hazırlanıyordu , uçuyorlardıda aynı yerleri 2 saat sonra gezince 3 tane buldum kraliçe ama yumurtlamadılar hayla 1 hafta oldu , 2 günde bir bakıyorum
Kral o kadar değil biliyorum 😅 hepsi kanatsız ama yumurtlamıyorlar 1 hafta oldu ama sonunda yumurtladı birisikarıncaları sürekli rahatsız etme ve kanatlıysa veya kanadını düşürmediyse doğaya sal büyük ihtimalle döllenmemiştir .