Durum normal. Nem seviyesi nerede yumurtaya uygunsa oraya götürüyordur. Anormal bir durum yok. Ayrıca pamuk ıslak ve kraliçe su içebilecek derecedeyse sıkıntı olmaz.Resimde gözüktüğü üzere, karıncalarım yumurtalarını nemli yerden daha uzak bir yere koyuyorlar. Bunun bir sebebi veya bir zararı var mı? Kraliçeleri hali hazırda bu tüplerde arkadaşımdan aldım. Koyduğu pamuk kalın olduğu için nemi sağlamıyor olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 54925
Nemi sağlamıyor olsa pamuğu kazardı, kraliçe yumurtaları nemli alandan uzaklaştırmış aksine nem pamuğun olduğu yerde fazla olduğu için nemi ayarlamak için uzaklaştırmıştır yani bir sorun yok, hocam.Resimde gözüktüğü üzere, karıncalarım yumurtalarını nemli yerden daha uzak bir yere koyuyorlar. Bunun bir sebebi veya bir zararı var mı? Kraliçeleri hali hazırda bu tüplerde arkadaşımdan aldım. Koyduğu pamuk kalın olduğu için nemi sağlamıyor olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 54925
İkisini de kontrol ettim. Antenleri veya bacakları tam görünüyor, fakat birisi diğerinden daha halsiz gibi; nedenini bilmiyorum.İlk karıncanın durumu normal değil bana göre.İkinci karınca normal durumda,ilkinin anteni veya bacağı eksik mi dikkatlice kontrol edebilir misiniz?