Sakin bir ortam, orta boyutta bir outworld (başlangıç için), bol protein ve ihtiyaç halinde köle işçi. Şuan 15e yakın işçili kolonim var ve yamyam gibiler.Hocam cataglyphisten en iyi verimi nasıl aldın yardımcı olabilir misin?
Sakin bir ortam, orta boyutta bir outworld (başlangıç için), bol protein ve ihtiyaç halinde köle işçi. Şuan 15e yakın işçili kolonim var ve yamyam gibiler.Hocam cataglyphisten en iyi verimi nasıl aldın yardımcı olabilir misin?
Hocam şu an tek kraliçe var aşağı yukarı iki hafta oldu fakat bir yumurtlama göremedim sık sık outworlde çıkıp dolanıyor sizce tüpe kapatsam yumurtlaması için iyi olur mu yoksa şu anki halde devam mı?Sakin bir ortam, orta boyutta bir outworld (başlangıç için), bol protein ve ihtiyaç halinde köle işçi. Şuan 15e yakın işçili kolonim var ve yamyam gibiler.
Hocam gelişim muhteşem ✨ besleme yapıyor musunuzTüpte ilk işöşye bir adım daha yaklaştım. 24.06.2025 te bulunan kraliçe. Ekli dosyayı görüntüle 65272Ekli dosyayı görüntüle 65273
Yapmıyorsa bile yapması lazım çünkü larvaların besine ihtiyacı var.Hocam gelişim muhteşem ✨ besleme yapıyor musunuz
İlk işçisine besleme yapmadan ulaşanlar var forumlarda gördüğüm kadarıyla.Yapmıyorsa bile yapması lazım çünkü larvaların besine ihtiyacı var.
İşçili kolonilerim ile aynı günlerde, aynı şekilde besliyorum.Hocam gelişim muhteşem ✨ besleme yapıyor musunuz