Hocam sormayın ya, ilk başladığımda her akşam bakardım. Yaklaşık 1-2 ay boyunca hiç yumurtlamadı. Sonra bazı bilgiler edindim, aslında sürekli bakmamam gerektiğini öğrendim. Ondan yaklaşık 2 hafta sonra yumurtladı.Her gün kontrol ettiğiniz için yumurtlamamış olabilirler😄😄. Yaklaşık 1 hafta boyunca hiç kontrol etmeyin strese girmesinler. Sürekli kontrol etmek strese sokar ve mekana alışmalarını geciktirir.
Öyle öyle hocam tabi ki. Bende ilk başlarda heyecanlı olduğum için bakardım ve sürekli yumurta yerlerdi ama şimdi o heves önceki gibi değil yani o aşamaları çok yaşadım artık doydum. Ama inan o zamanlar daha farklı güzelmiş.Hocam sormayın ya, ilk başladığımda her akşam bakardım. Yaklaşık 1-2 ay boyunca hiç yumurtlamadı. Sonra bazı bilgiler edindim, aslında sürekli bakmamam gerektiğini öğrendim. Ondan yaklaşık 2 hafta sonra yumurtladı.
Evet hocam, şu anda ilk defa Formica sp. bakıyorum. Önceden haftada bir bakıyordum, 3-4 kez yumurtalarını yedi. Yaklaşık 2-3 ay oldu, şu an 2 haftada bir bakıyorum. Ayrıca un kurdu takviyesi yapıyorum. Şu anda henüz yumurta yok ama bakalım, bekleyeceğiz.Öyle öyle hocam tabi ki. Bende ilk başlarda heyecanlı olduğum için bakardım ve sürekli yumurta yerlerdi ama şimdi o heves önceki gibi değil yani o aşamaları çok yaşadım artık doydum. Ama inan o zamanlar daha farklı güzelmiş.
Oo ama Formica zaten başlıca stres demek. Aslında ilk baştan itibaren hiç bakmasan çok hızlı şekilde ilk işçiyi çıkarırdı. Ben bulduğum da bu bilgiye sahiptim hiç bakmadım ve 4. haftada çıkardı işçiyi. Yine konuşmak istersen DM açalım burayı doldurmayalım.Evet hocam, şu anda ilk defa Formica sp. bakıyorum. Önceden haftada bir bakıyordum, 3-4 kez yumurtalarını yedi. Yaklaşık 2-3 ay oldu, şu an 2 haftada bir bakıyorum. Ayrıca un kurdu takviyesi yapıyorum. Şu anda henüz yumurta yok ama bakalım, bekleyeceğiz.
Olur hocam ya benim için fark etmez. Ben böyle bir bilgiye sahip olmadığım için hata yapmış bulundum.Oo ama Formica zaten başlıca stres demek. Aslında ilk baştan itibaren hiç bakmasan çok hızlı şekilde ilk işçiyi çıkarırdı. Ben bulduğum da bu bilgiye sahiptim hiç bakmadım ve 4. haftada çıkardı işçiyi. Yine konuşmak istersen DM açalım burayı doldurmayalım.
Sağolun hocam tavsiye içinHer gün kontrol ettiğiniz için yumurtlamamış olabilirler😄😄. Yaklaşık 1 hafta boyunca hiç kontrol etmeyin strese girmesinler. Sürekli kontrol etmek strese sokar ve mekana alışmalarını geciktirir.