Kraliçede bir sorun var.

Veysnmz

Yumurta
Üye
Formica kraliçemin kısa bir süre önce yeni yumurtası olmadığını farkettim, ama ciddi birşey değildir diye aldırış etmedim. Tüpleri pislenmiş, transfer edeyim diye ışık altına koydum eski tüpü, birkaç saat sonra ne alemdeler diye bakayım dedim ama kraliçe bu halde, sanki yere serilmiş gibi duruyordu. Hala canlı antenler oynuyor ama öylece olduğu yerde duruyor. Sizce sorun ne? Ölüyor olabilir mi? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20260702_003508_272.jpg
    IMG_20260702_003508_272.jpg
    62.4 KB · Görüntüleme: 24

KayraButler

Nanitik
Üye
Formica kraliçemin kısa bir süre önce yeni yumurtası olmadığını farkettim, ama ciddi birşey değildir diye aldırış etmedim. Tüpleri pislenmiş, transfer edeyim diye ışık altına koydum eski tüpü, birkaç saat sonra ne alemdeler diye bakayım dedim ama kraliçe bu halde, sanki yere serilmiş gibi duruyordu. Hala canlı antenler oynuyor ama öylece olduğu yerde duruyor. Sizce sorun ne? Ölüyor olabilir mi? Teşekkürler.
Şuan durumu nasıl acaba kraliçenin

Winnie

Nanitik
Üye
Bir şekerli su takviyesi yapmayı deneyebilirsin belki enerjisi azalmıştır.

yücehayvanat

Nanitik
Üye
Hocam kraliçenin ve koloninin abdomenleri genel olarak çok inik enerji için şekerli su ve protein için un kurdunu bölerek verebilirsiniz zaten yumurtlamama sebebi de protein eksikliğidir büyük ihtimalle