Tapinoma(?)Türü nedir?
Tapinoma olduğunu düşünmüştük hocamTürünü bilemeyiz ama cinsi lasius sanırım
Zannetmiyorum.Formica diye düşünüyorum
Hocam bi önceki konunuzda da başka bir kraliçeyi paylaşıp düşünüyoruz demiştiniz. Kaç kişi düşünüyorsunuz ve nasıl bir grup düşünüyor?Tapinoma olduğunu düşünmüştük hocam
Hocam benden bahsediyor. Beraber bulmuştuk.Hocam bi önceki konunuzda da başka bir kraliçeyi paylaşıp düşünüyoruz demiştiniz. Kaç kişi düşünüyorsunuz ve nasıl bir grup düşünüyor?
Hocam okulda arkadaşlarla buluyoruz hep. Onlarla düşünüyoruz.Hocam bi önceki konunuzda da başka bir kraliçeyi paylaşıp düşünüyoruz demiştiniz. Kaç kişi düşünüyorsunuz ve nasıl bir grup düşünüyor?
Bu dediği yapar mısın? Daha yardımcı olabilirimFormica ile alakası yok. Acidipore kısmını makro lensin varsa çekip atabilirsin. Veya bakabilirsin o zaman olup olmadığını anlarsın. Kraliçe boyutu nedir hocam bir de?
Formica ile alakası yok. Acidipore kısmını makro lensin varsa çekip atabilirsin. Veya bakabilirsin o zaman olup olmadığını anlarsın. Kraliçe boyutu nedir hocam bir de?
7 mm hocamKraliçe boyutu birde rica etsem? Sanırım 5-6 arası bişey
Buraya yazmayacaktım yanlış yere yazdım birde dediğiniz gibi tapinoma 😆Formica diye düşünüyorum